Skiferie til Morzine

Morzine er en meget hyggelig ski by som ligger i 1000 meters højde, hvilket vil sige den ligger ret lavt. Det skal du dog ikke tænke over. Når du køber liftkortet i Morzine, så har du adgang til over 650 piste kilometer via Potes du Soleil. Det er området der samler 6 skiområder.

I og med det er 650 piste kilometer, så er der noget for alle. Om men er ny eller erfaren, på ski eller snowboard, så kommer du ikke til at kede dig.

Der er flere snowparker i området med kickers, rails og slide boxes. Der er flest røde pister i det store område. Der er over 225 lifter til at trække dig rundt igennem det store liftkort. Er man til langrend er der 200 kilometer at boltre sig på med utrolig smuk udsigt.

Der er flere afterski barer i byen og der er gode restauranter i byen, så liv i byen det er der nok af. Du kan sikkert også finde et sted at få lokal ost. Ligesom i Avoriaz kan du komme rundt i byen med hestevogne.

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til eller er i Morzine:

Det er muligt at flyve til Geneve og derfra leje en bil også kører til Morzine, det kan i nemlig gøre på en times tid. Flyveturen tager omkring de 3 timer.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Flaine, Les Carroz, Samöens, Avoriaz, Chátel og mange andre.

Antal pister i Morzine

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Morzine2 optimized
Morzine3 optimized
Morzine optimized
Morzine4 optimized

Priserne i Morzine

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2010 for en voksen.

Liftkortet gælder til hele “Portes du Soleil

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos morzine-avoriaz.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Morzine, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

I Morzine er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. L’Etale, Le Grillon, La Grange, La Chaudanne, Le Clin d’Oeil, L’Passage, La Ferme de la Fruitiere og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Morzine, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Sunweb normal
snowtrex normall
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking.com logo
agoda
Video fra Morzine
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.

FAQ – Spørgsmål til Morzine

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvem tager til Morzine på skiferie?

Morzine og Les Gets, er for nye på ski eller snowboard. Hvor Avoriaz som også er en del af Les Portes du Soliel er mere for erfarne skiløbere. Morzine er en stor by, som ligger i dalen, der er rigtig mange restauranter, butikker og hoteller/lejligheder at bo i under skiferien – oplagt for familier.

Er der god afterski i Morzine?

Der er mange barer og et par diskoteker som først lukker kl. 05:00 for dem som ikke kan få nok af at feste. Men steder som Le Tremplin, The Cottage, Le Crepu, Chez Roger, Dixie Bar – for blot at nævne nogle af dem.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Morzine
Snedybde & lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam