De 7 bedste restauranter i Tignes

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Tignes er et smukt skisportssted, hvor folk fra hele Frankrig samt resten af Europa, kommer for at nyde det ultimative skieventyr. Der findes ikke noget sted, der anses for at være godt, hvor maden ikke er god. I Tignes finder du mange restauranter både i bjergene og i byen. Men hvis du foretrækker madlevering, så er der også flere steder som tilbyder det.

Det betyder, at du kan bruge mere tid på at nyde pisterne, afterski og det gode selskab på din skiferie. Men at besøge spisestederne personligt er en helt anden oplevelse. Så lad os se på det fantastiske udvalg af restauranter i Tignes, hvor du kan nyde lokale såvel som internationale delikatesser.

Skiferie til Tignes, kan købes hos: Skilink, Sunweb, UCPA, Thinggard, Hotels, Booking, Snowtrex, Langley, ClubMed, Agoda

Skileje i Tignes: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Tignes: CheckYeti

De bedste restauranter, man skal prøve i Tignes:

La Panoramic

La Panoramic ligger oppe ved gletsjeren grand motto og er en af de smukkest repræsenterede restauranter i hele området. Du skal dog tage gondolen eller toget (som kører under klipperne for at komme til restauranten. Men, det er i sig selv en fantastisk og spændingsfyldt oplevelse.

Med fantastisk vejr får du en udsigt over alperne og gletsjeren. La Panoramic sætter en ære i at servere lækre franske retter som f.eks. oksebenbøf og svineskulder. Tallerkenmængden og kvaliteten er helt i top. Så gå ikke glip af chancen for at besøge La panoramic på din tur til Tignes.

La Ferme des 3 Capucines

Har du nogensinde oplevet gastronomi fra gård til gaffel? Hvis ikke, så er La Ferme des 3 Capucines, restauranten du skal besøge. Den varme, træbeklædte restaurant ligger tæt på 2 lifter. Dens udendørs terasse er en stor succes om sommeren, samt på en af de mange solrige dage, men på de kolde dage samles gæsterne indenfor.

Signaturretten er den savoyardiske fondue, en smagfuld cremet kreation lavet med 3 slags ost. Selv om mejeriprodukter ikke er den eneste mulighed, kan du også prøve græskarsuppe. Tilføj en hjemmelavet blåbærtærte og et højt glas artisanal cider for ekstra forkælelse.

Coeur des Neiges

En anden god mulighed for at besøge en god samt berolige dine muskler er den fantastiske restaurant Coeur de Neiges. Den ligger i Tignes 2100 . Du kan nyde solen om morgenen ved at sidde på terrassen. Restauranten placerer dog bålpladser på terrassen om aftenen for at holde gæsterne og maden varm, nok mest for hygge og for at holde dig varm.

Deres specialitet er risotto, fondue og hjemmelavet ostepasta. Du kan nyde pastaen med ost eller tomatsauce og nippe til god fransk vin. Hvad kan være mere tilfredsstillende efter en god dag på pistern?

Brasserie L’Escale Blanche

Brasserie L’Escale Blanche er en elegant central restaurant i Tignes le Lac, der specialiserer sig i savoyardiske retter og snacks. Det polerede sted ligger på nederste etage i en traditionel skihytte i hårdt træ og har et smart, moderne alpint design. Der er udendørs siddepladser til rådighed for at komme tættere på den betagende udsigt over dalen.

Denne restaurant er især egnet til lange afslappede måltider og har en snackbar for skiløbere, der søger en hurtig nærende bid mad. Hjertelige traditionelle retter som fondue er på restaurantens menu. På den anden side handler snackbaren om mættende burgere og brændeovnspizza. Tallerkenpræsentationen er upåklagelig i begge tilfælde.

Le Grattalu

En anden charmerende og traditionelt indrettet restaurant i Tignes er Le Grattalu. Den tilbyder alt godt fra det franske køkken, der omfatter alt det lækre grillede kød og pasta, samt gode oste. Du kan slappe af med levende musik om aftenen i de rummelige restaurant.

Det venlige personale servere varm og frisk mad for deres gæster. Sammen med maden kan du nyde den lokale franske vin – prikken over i’et!

Restaurant O’1800

Med en cool stemning, veludstyrede møbler og fantastiske vægmalerier er Restaurant O’1800 et sted, der er et besøg værd. Den friske og super lækre mad omfatter grillet kød med naturlige urter, der er rigeligt nok til at få din mave til at stoppe med at knurre.

Ikke kun det, men du kan senere vælge mellem mange franske desserter, der vil tilfredsstille din søde tand.

Les Campanules

Les Campanules er mere et luksushotel, der ligger i Tignes Le Lac, og som byder på gourmet-smagninger. En kvalitets restaurant til en god middag, du behøver ikke at være gæst på hotellet for at spise der.

De har en opfindsom menu bestående af velsmagende retter, der er specielt tilberedt af nøje udvalgte friske ingredienser. Uanset om du forkæler dig selv med a la carte-menuen eller buffeten, er Les Camapnules restaurant yderst imponerende.

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til eller er i Tignes

Der er altid nogle skjulte perler

Hvis du er ivrig efter at smage nogle friske og elegante franske retter i Tignes, så kan de ovenfor nævnte restauranter vise sig at være et godt sted at starte for jer alle. Ikke kun det franske køkken, men disse restauranter tilbyder også internationale specialiteter, der kan tilfredsstille din trang, mens de tilbyder nogle fantastiske udsigter over alperne.

Så glem ikke at besøge minimum en af disse restauranter, for at smage på Tignes’ delikatesser.

For alle der bare er til en pizza eller en burger, så er der massere af spisesteder hvor man kan få det.