6 Bedste afterskisteder i Val d’Isere

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Val d’isere byder på et livligt natteliv med højlydte natklubber og pubber, der har åbent til langt ud på natten. Når du er i byen, vil du hurtigt mærke hvorfor folk tager til Val d’Isere grundet godt skiløb og god afterski, da det byder på den måske vildeste afterskiscene i alperne. De britisk drevne barer, der tilbyder livemusik og dedikerede dansegulve, giver dig mulighed for at nyde dagen og natten fuldt ud. Det er ikke alt, der er en bred vifte af afterski muligheder i Val d’Isere, der passer til dit humør! Det sikrer, at du nemt kan finde et sted, hvor du føler dig godt tilpas. For at hjælpe dig med at finde det bedste sted i Val d’Isere har vi listet de bedste afterskisteder i Val d’isere.

Skiferie til Val d'Isere, kan købes hos: Skilink, Sunweb, UCPA, Hotels, Booking, Snowtrex, Langley, ClubMed, Agoda

Skileje i Val d'Isere: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Val d'Isere: CheckYeti

La Folie Douce, Val d’Isere

La Folie Douce, Val d'Isere
6 Bedste afterskisteder i Val d'Isere

Beliggende på toppen af bjerget ligger La Folie Douce, ved La Daille gondolen – de er en kæde som er kendt for at have de højeste beliggende afterskibarer i Europa og tilbyder dig en udsigt som ingen anden. Her kan du nyde en dyr drik eller en dyr øl og nyde den levende underholdning. Om dagen kan du nyde en lækker frokost på dækket, som hurtigt bliver til dansegulvet efter kl. 15.00. Kom i godt tid, omkring kl. 13.00 hvis i har planer om at vil have et bord. Gerne før hvis det er i højsæsonen. Steder lukker omkring kl. 17:00 når pisterne lukker og solen går ned. Hvis i er der til lukketid og pisterne er lukket, står man ned til La Daille og tager bussen som er gratis til Val d’Isere og festen fortsætter.

Højdepunkter:

Cocorico

Cocorico, Val d'Isere
6 Bedste afterskisteder i Val d'Isere

Når du er færdig med pisterne, kan du tage over på Cocorico og få et par øl, mens du nyder liveband, der spiller. Festen starter efter kl. 18.00 og fortsætter til tidligt om morgenen. Med en DJ der spiller høj musik, crowd surfing og borddans kan du nyde en elektrisk atmosfære som ingen anden.

Højdepunkter:

  • Fuldt pakket om onsdagen og torsdagen
  • En live DJ spiller næsten hver aften
  • Festen starter efter kl. 18.00
  • Cocorico-n-co.com

Dicks Tea Bar

Dick's Tea Bar, Val d'Isere
6 Bedste afterskisteder i Val d'Isere

Baren betragtes som en institution og er opført som en af de hotteste og bedste natklubber i de franske alper. den er åben fra kl. 9 hver dag og serverer dig en komplet engelsk morgenmad med en spektakulær frokostmenu og snacks, der bliver ved med at flyve ud af køkkenet til kl. 23 hver aften. Kongen af klubberne i Val d’Isere, hvor du kan finde lækker mad, et komplet drinksmenu og en atmosfære som ingen andre steder i Val d’Isere.

Højdepunkter:

  • Åbent fra kl. 9 til 4 om morgenen
  • Fuld mad- og drinksmenu
  • Dicksteabar.com

Le Petit Danois

Le Petit Danois, Val d'Isere
6 Bedste afterskisteder i Val d'Isere

Le Petit Danois