De 7 bedste restauranter i Val d’Isere

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Val d’Isère er en fornøjelse for gourmetelskere og har de bedste restauranter på tværs af alpebyerne i Frankrig. Ud over de fortryllende landskaber og eventyrlige skioplevelser byder Val d’Isere på en række førsteklasses restauranter for enhver smag. Fra en elegant atmosfære ved stearinlys til hyggelige og rustikke traditionelle restauranter, Val d’Isere har alt, hvad du kan tænke dig til.

Skiferie til Val d'Isere, kan købes hos: Skilink, Sunweb, UCPA, Hotels, Booking, Snowtrex, Langley, ClubMed, Agoda

Skileje i Val d'Isere: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Val d'Isere: CheckYeti

Men alligevel kan det være svært at lave en kort liste over de restauranter, der virkelig er værd at prøve. Derfor har vi gjort det for dig. Vi har fundet de bedste steder til fondue, raclette, pizza, pasta eller burgere!

For at spare dig for den overvældende opgave med at vælge de bedste restauranter i Val d’Isere, har vi noteret listen over de 7 bedste restauranter, som du skal give en chance! Så lad os gå videre til restauranterne og se, hvad hver af dem har dig at byde på.

La Fruitière (la Folie Douce)

Et besøg i Val d’Isère er ikke komplet uden at opleve La Folie Douce. Det er hjemsted for en af de bedste restauranter i Val d’Isère. Der er flere gode valg muligheder på La Folie Douce, men La Frutière serverer en lang række autentiske savoyardiske specialiteter.

Indretningen blander traditionelle og moderne retter med sine mælkeskummer i hvid emalje, fritliggende rør, antikke fliser og alpestilet inventar og møbler.

Sidder i inde i restauranten, så se om i ikke kan få et bord med udsigt udover de smukke landskaber, væk fra festen som er udenfor på dette legendariske afterskisted.

Loulou Restaurant (Hotel Airelles)

Hyggeligt og unikt er de første ord, der falder dig ind, når besøger Loulou Restaurant på Mademoiselle Val d’Isère-hotellet. Loulou Restaurant ligger på de Neige, ved foden af pisterne, og inviterer bjergelskere til at opleve en solid menu.

Kokkene kombinerer italienske smagsoplevelser smukt med après-ski-flair. Du kan forvente smag fra Middelhavet og vinterfavoritter med et unikt twist på Loulou restaurant Val d’Isere.

Restaurant La Casserole

Hvis du længes efter den ægte smag af de franske alper, er Restaurant La Casserole et fremragende valg for dig. Det er grundlæggende en traditionel restaurant, der ligger lige i hjertet af Val d’Isère. De træbeklædte vægge, de savoyardiske retter og den rustikke indretning skaber en hyggelig, autentisk madoplevelse i alperne.

Selv om du kan spise her til frokost, er La Casserole ideel til aftensmad. Menuen i denne restaurant byder på et udvalg af lokale retter, der serveres i deres originale og traditionelle stil. Så forvent at smage nogle fremragende fonduer, raclette og tartiflette blandt andre lokale retter.

La Luge (Hotel Le Blizzard)

La Luge på Hotel Le Blizzard ligger i centrum af Val d’Isère og skiller sig ud fra resten. Så snart du træder ind, kan du ikke undgå at blive imponeret af den stilfulde indretning og hyggelige atmosfære. Her kan du smage de lækreste måltider om aftenen.

Menuen er fyldt med specialiteter fra Savoyen og lokale råvarer, som kan nydes i en hyggelig, men elegant atmosfære. Spiseoplevelsen på La Luge bliver endnu bedre, når du sidder ved ilden på de bløde sofaer i aftenloungen. Det mest imponerende ved La luge er det omfattende menukort med vin og cocktails.

L’Atelier D’Edmond

L’Atelier d’Edmond er en utrolig restaurant i Val d’Isere. Selv om den ikke ligger centralt i Val d’Isère, vil du gerne opleve dens 2 Michelin-stjerner og alt, hvad der er forbundet med dem. Restauranten emmer af charme og autenticitet og skaber dermed en dejlig madoplevelse.

Chefkokken skaber en moderne fortolkning af savojardisk arv, perfekt kombineret med vine fra den husets sommelier. En ganske enkelt enestående spiseoplevelse!

La Peau de Vache

La Peau de Vache er en fantastisk restaurant, hvis beliggenhed sætter dig i smukke omgivelser, især på en solskinsdag, da du får en fantastisk udsigt op ad dalen. Dette fremragende frokoststed serverer fremragende burgere og lokale retter så enorme som lækre.

Det mest interessante ved burgerne er, at du kan få alt fra andeburgere til grøntsagsburgere. På den anden side, når vejret er mindre tiltalende til at spise en Plein air, vil du ikke blive skuffet over det indbydende interiør.

La Taverne d’Alsace

La Taverne d’Alsace ligger i det charmerende Kandahar Hotel og er meget velbeliggende til udsøgte aftenmåltider og frokoster, da den ligger på hovedvejen til i Val d’Isere, kun en kort gåtur fra pisterne.

Restaurantens menukort byder på retter, der på en god måde kombinerer franske klassikere og regionale retter fra Alsace.

Desuden supplerer deres nøje udvalgte vinmenu hver ret perfekt og skaber en enestående madoplevelse.

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til eller er i Val d’Isere

Der er mange flere restauranter i Val d’Isere

Den fantastiske skiby Val d’Isere er perfekt kombineret med de lækre lokale og internationale køkkener. Det er ikke længere noget problem at vælge dem, stå inde for at få en enestående spiseoplevelse. Vi har nemlig givet dig en liste over de mest vidunderlige restauranter i Val d’Isere.

Du skal besøge en af disse restauranter på din næste tur til Val d’Isere, og glem ikke at dele dine anmeldelser med os!

Top Skiferie Lande