8 Bedste afterskisteder i Val Thorens

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

I løbet af det sidste årti har Val Thorens slået sig fast som det bedste sted for afterski og natteliv, på skiferien. Skibyen er blevet kendt for afterskibarer som La Folie Douce og Le Malaysia, og byen er nu fyldt med en bred vifte af barer, som du ikke må gå glip af. Her finder du alt fra natklubber, barer og pubber til caféer. Du kan nemt finde et sted, der byder på en rolig og afslappet stemning, eller du kan tage til en af de fester på pisterne, der fortsætter, til solen begynder at gå ned. Med nogle af de vildeste afterskisteder i Val Thorens, er her en liste over steder, som skal prøves under skiferien i de 3 dale.

Skiferie til Val Thorens, kan købes hos: Skilink, Sunweb, UCPA, Thinggard, Hotels, Booking, Snowtrex, Langley, ClubMed, Agoda

Skileje i Val Thorens: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Val Thorens: CheckYeti

La Folie Douce

La Folie Douce er et afterskisportsted. Et af de vildeste steder i byen er dette afterskisted, som ligger helt utroligt oppe bag Val Thorens – og en af de vildeste afterskiklubber i Europa. Her starter festen i løbet af middagstid med levende musikere og DJ’s, der spiller de bedste tracks. Alt imens du nyder en vidunderlig udsigt fra balkonen og danser eller drikker natten lang. Der er mange der sidder udenfor, da det godt kan være dyrt at drikke sig tipsy, med en pris på 8 euro for en fadøl.

Højdepunkter:

● Toffee vodka er et must at prøve.

● VIP-plads kommer med begrænset adgang.

https://www.lafoliedouce.com/en/folie-douce-spots/val-thorens-home.html

Cafe Snesko

En rigtig dansker bar, alle danskere der skal til eller har været i Val Thorens, vil besøge Cafe Snesko og nyde den helt absurd vilde afterski stemning. Blandt mange danskere vil de sige det er den vildeste afterskibar uden for Østrig.

Så hvis man mangler andre danskere at snakke med eller feste med på skiferien i Val Thorens, så tag et smut på Cafe Snesko, så har i venner til resten af skiferien. Der er livemusik blandet med engelske klassikere som man kan synge med på for at styrke stemningen.

Højdepunkter:

● Cafe Snesko åbner kl. 16:00 og lukker 01:15 alle dage

● Stedet for danskere i Val Thorens

● Man kan både være indenfor og sidde udenfor

360 Bar

Bar 360 er en af de bedste afterskibarer i Val Thorens for unge mennesker. Den ligger lige ved pisten, hvilket gør den til det perfekte sted at stoppe for at få en drink efter en lang dag på ski. Baren har en stor terrasse, hvor folk kan nyde eftermiddagssolen og live musik. Der er også happy hour, hvor udvalgte drikkevarer er stærkt nedsat.

Højdepunkter:

● Åben fra 11:00 til 18:00 alle dage

● Det tager ca. 15-20 minutter at gå derop fra byen

Le Saloon Bar

Le Saloon bar åbnede tilbage i 2006 og har siden da været en af de mest travle barer i Val Thorens. Baren er kun åben i skisæsonen og tilbyder nem adgang for skiferiefolk. Le Saloon åbner kl 16:00 og lukker 01:45, hele sæsonen, dermed et perfekt sted at tage hen når pisterne lukker. Baren er et godt sted at nyde noget livemusik, der for det meste er inspireret af Alperne og de skandinaviske omgivelser. Når du tilbringer din aften i baren, vil du bemærke en glidende overgang fra afterski med ældre til ungdomsfest sent på aftenen.

Højdepunkter:

● Happy hour løber fra kl. 16.00 til 17.00, hver dag.

● Tilbyder et stort udvalg af champagne, øl, shots og cocktails.

● Øl på Saloon Bar koster fra 8 euro.

● Det er også en sportsbar, som betyder de viser sport på skærme.

https://www.saloonbar.com/

The Frog & Roast Beef

Kæmper for sit krav som den eneste britiske pub i Val Thorens – The Frog & Roast Beef og kalder sig for den højeste beliggende pub i Europa. Stedet viser britisk etableret sport på sit store tv – så du kan nemt se en kamp fodbold, før du begynder at feste. Når kampen er slut, og natten begynder at krybe frem, kan du opleve et liveband, som vil trække en stor menneskemængde til.

Højdepunkter:

● Serverer en komplet engelsk morgenmad.

● Der serveres en række drikkevarer og madvarer hele dagen.

● Åbner kl. 17:00

https://www.facebook.com/thefrogandroastbeef/

Au Perchoir

Au Perchoir vil hjælpe dig med at ride med på udviklingen af craft beer-revolutionen – hvilket gør det til det perfekte sted for dem, der elsker lidt smag i deres bjergøl. Parret med et udvalg af snacks, som du kan forkæle dig selv med i løbet af aftenen, så du har god energi til at feste natten lang. Selv om stedet ikke er overdrevet vanvittigt til fester, trækker det et mere fornemt publikum til. Et sted, hvor du kan nyde en god tid med familie og venner uden at blive druknet af endeløs house musik. Når du først har slået dig ned, vil du finde en hjemlig følelse, der kommer med nogle spil og et uendeligt udbud af gode drikkevarer.

Højdepunkter:

● En panoramaterrasse med udsigt over bjergene.

● Fuldt udvalg af drikkevarer og snacks.

● Brætspil og god musik.

https://www.facebook.com/auperchoirvt/

Klub Summit

Hvis du leder efter et godt feststed i Val Thorens, skal du ikke lede længere end til klubben – Klub Summit. Denne bar ligger øverst på resortet og har en virkelig international atmosfære, med personale og kunder fra hele verden. Musikken er en varieret blanding af rockklassikere, house og dj hits, som med garanti vil få alle til at komme op at stå. Der er to barer indenfor, som serverer alt fra øl og cocktails til champagne og shots. Hvis du vil have en ægte VIP-oplevelse, kan du gå til loungen, hvor du kan få fat i en flaske eksklusive spiritus. Uanset om du fejrer en særlig lejlighed eller bare er på udkig efter en sjov aften med vennerne, er Klub Summit baren det perfekte sted at slå sig løs og have det sjovt.

● Åbner kl. 22:00 og har ikke nogen lukketid

● Til jer der ikke kan få nok af at feste ud på natten i Val Thorens

Le Malaysia Club, Val Thorens

Malaysia Club er den største og mest populære natklub i Val Thorens. Klubben har et dansegulv på 1000 m2, hvilket gør den til den største i Alperne. De tiltrækker også nogle af de mest berømte navne i DJ-verdenen til at spille i deres klub. DJ’s, der har spillet på Malaysia Club, er bl.a. Nicky Romero, Rudimental, AfroJack, Roger Sanchez, Joris Voorn & Calvin Harris. Klubben åbner hver aften i sæsonen med livemusik fra kl. 23.00 efterfulgt DJ, med sans for house indtil kl. 5 om morgenen. Malaysia Club er det perfekte sted at gå hen, hvis du vil danse hele natten og feste med vennerne.

● Husk billede ID, de acceptere ikke ID fra telefonen

● Deres dørmænd har tendens til at være hårde, så opfør jer ordentligt

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til eller er i Val Thorens

Top Skiferie Lande

Italiens flag