Skiferie til Valloire

Skiferie til Valloire

Valloire er et en del af Galibier Thabor som dækker over 150 piste kilometer. Skiområdet har alt det man søger når man skal afsted på skiferie, Valloire hænger sammen med Valmeinier som ligger i midten af pistekortet.

Skiferie til Valloire, kan købes hos: Sunweb, UCPA, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Valloire: Alpinresorts, Intersport Rent

Valloire ligger i Frankrig men lige op af Italien. Der ligger ikke langt fra Chambery lufthavnen, ca en times så kan du være i Valloire eller Valmeinier, som hænger sammen med Valloire os. Valloire er en utroligt smukt sted og selve byen ligger i 1400 meters højde.  Området er for alle, der er OL pister der er super stejle, men der er også grønne brede pister til nybegyndere.

Skiområdet ligger i 1400-2600 meters højde, hvor de fleste af pisterne ligger i over 2000 meters højde. Der er 35 lifter til at tage dig rundt i området. Det giver god snesikkerhed, samt en lækker sne der ikke bliver alt for tung at køre i når solen skinner meget.

Er man til offpist og det er det man søger, så har Valloire ikke så meget som du fx kan finde mange andre steder som fx Les 2 Alpes. Der er dog en super fed snowpark som er ret stor, der finder du flere kickers, rails, boxes og half-pipe.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Valmeinier, Valmorel, Vars, Tignes, Val D’Isere og mange andre.

Antal pister i Valloire

pister 3 grøn