Skiferie til Valloire

Skiferie til Valloire

Valloire er et en del af Galibier Thabor som dækker over 150 piste kilometer. Skiområdet har alt det man søger når man skal afsted på skiferie, Valloire hænger sammen med Valmeinier som ligger i midten af pistekortet.

Skiferie til Valloire, kan købes hos: Sunweb, UCPA, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Valloire: Alpinresorts, Intersport Rent

Valloire ligger i Frankrig men lige op af Italien. Der ligger ikke langt fra Chambery lufthavnen, ca en times så kan du være i Valloire eller Valmeinier, som hænger sammen med Valloire os. Valloire er en utroligt smukt sted og selve byen ligger i 1400 meters højde.  Området er for alle, der er OL pister der er super stejle, men der er også grønne brede pister til nybegyndere.

Skiområdet ligger i 1400-2600 meters højde, hvor de fleste af pisterne ligger i over 2000 meters højde. Der er 35 lifter til at tage dig rundt i området. Det giver god snesikkerhed, samt en lækker sne der ikke bliver alt for tung at køre i når solen skinner meget.

Er man til offpist og det er det man søger, så har Valloire ikke så meget som du fx kan finde mange andre steder som fx Les 2 Alpes. Der er dog en super fed snowpark som er ret stor, der finder du flere kickers, rails, boxes og half-pipe.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Valmeinier, Valmorel, Vars, Tignes, Val D’Isere og mange andre.

Antal pister i Valloire

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Vallorie 1
Vallorie 9
Vallorie 4
Vallorie 3

Priserne i Valloire

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 209 EURO for en voksen i højsæsonen.

Man kan bestille/se priser på liftkort hos skipass.valloire.com

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 89,25 EURO.

Leje af snowboard i 6 dage fra 104 EURO.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Valloire, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

Midt i byen kan du få super god mad, der er både La Grange og L’Asile des Fondues derudover er der også mange andre gode spise steder, i byerne der omkring og oppe på bjerget.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Valloire, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.
Sunweb normal
UCPA Png
snowtrex normall
Booking.com logo
hotels.com logo
agoda
Video fra Valloire
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.

FAQ – Spørgsmål til Valloire

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er specielt ved Valloire?

Byen ligger i 1430 meters højde, du kan stå i en højde op til 2700 meter, 70% af pisterne er i over 2000 meters højde. Der er alt fra snowpark, ski cross, større hop og fine muligheder for offpist.

Hvad kan man lave i Valloire hvis været er dårligt?

Det er sjældent vejret er dårligt her, men skulle det ske, så tag en gå tur i byen, du kan også tage i Val’Form som er et sport og wellness center. Spis på en af byens hyggelige restauranter eller spil en omgang bowling.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Valloire
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam