Skiferie til Valmorel

Skiferie til Valmorel

Skiområdet Valmorel er godt egnet til nye på ski eller snowboard hvor man hurtigt kan blive bedre og få mere kontrol uden at blive alt for nervøs for farten. Området er oplagt til familier.

Skiferie til Valmorel, kan købes hos: Sunweb, Hotels, Booking, Snowtrex, ClubMed, Agoda

Skileje i Valmorel: Alpinresorts, Intersport Rent

Valmorel er en super hyggelig ski by som byder på 170 piste kilometer. Byen ligner ikke en kedelig satelit by som mange andre skisportsbyer gør. Der er flere hoteller i byen som er super flotte. Skibyen ligger i 1400 meters højde.

Skiområdet ligger i 1400-2550 meters højde. Der er omkring de 170 km pister, fordelt på 85 pister. Hvor de fleste er grønne, blå og røde. Derudover er der 50 lifter til at tage dig rundt i området. Der er en super fed snowpark hvor der er kickers, rails og slide boxes.

Skiområdet Valmorel er godt egnet til nye på ski eller snowboard hvor man hurtigt kan blive bedre og få mere kontrol uden at blive alt for nervøs for farten. Området er oplagt til familier.

Byen Valmorel er bilfri, hvilket gør at du ikke skal tænke over om der kommer en bil bag fra eller noget. Du kan blot gå som det passer dig. Der er flere gode spisesteder i byen, dog kan det godt være lidt pepperet. Du kan også finde en hyggelig bar og flere mindre butikker.

Valmorel er en del af Grand Domaine.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Valloire, ValmeinierVars, Tignes, Val D’Isere og mange andre.

Antal pister i Valmorel

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Valmorel1 optimized
Valmorel optimized
Valmorel2 optimized
Valmorel1 optimized

Priserne i Valmorel

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1750 DKK for en voksen.

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos valmopass.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Valmorel, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

I Valmorel er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. Jimbo Lolo, La Terrasse, Le Petit Savoyard, Les Voiles du Nant og flere andre i området.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Valmorel, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.
hotels.com logo
Sunweb normal
snowtrex normall
ClubMed
agoda
Booking
Video fra Valmorel
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.

FAQ – Spørgsmål til Valmorel

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvornår er skisæsonen i Valmorel?

De starter sæsonen så snart været tillader det, men det er typisk i start/midt december også får den frem til midten af april.

Hvornår er der bedst skiløb i Valmorel?

Det er uge for ferier og højtider, men januar og februar er de bedste måneder målt ud fra snefald. Marts plejer også være god, da bunden er stabil fra snefaldet i de første 3 måneder af sæsonen.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Valmorel
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam