Skiferie til Vars

Vars ligger i Frankrig, skiområdet som har 115 pister fordelt på 185 kilometer. Domaine de la Foret Blanche er 2 byer der er sat sammen, Vars hænger sammen med Risoul.
Vars ligger ikke langt fra den Italienske grænse. Skiområdet er koblet sammen med byen Risoul og de 2 byer giver dig omkring 200 piste kilometer at stå på. Skiområdet har nok at byde på for både nye og øvede. Byen Vars ligger i 1800 meters højde. Der er omkring de 110 pister hvor de fleste er blå og røde. Der er gode muligheder for at stå på offpist også, er man til funpark så findes det også med kickers, rails og slide boxes. Byen er ikke der man tager til for at få den vilde afterski som fx Val Thorens, Avoriaz eller Tignes. Men det er da muligt at finde skihytter og flere hoteller som er hyggelige. Der er flere gode restauranter i byen samt flere butikker hvor du kan købe dagligvare, skitøj og andet godt. Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Valloire, Valmeinier, ValmorelTignes, Val D’Isere og mange andre.

Antal pister i Vars

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Vars 1 1
Vars 7
Vars 5
Vars 3

Priserne i Vars

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 209.50 EURO for en voksen i højsæsonen. Man kan bestille/se priser på liftkort hos vars.com.
sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 112 EURO.

Leje af snowboard i 6 dage fra 124 EURO.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Vars, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

Midt i byen kan du få super god mad, der er både La mouton noir og Le Chalet du Torrent derudover er der også mange andre gode spise steder, i byerne der omkring og oppe på bjerget.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Vars, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.
Sunweb normal
snowtrex normall
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking.com logo
agoda
Video fra Vars
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.
FAQ – Spørgsmål til Vars

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hænger Vars og Risoul sammen?

Ja, du kan komme rundt på de 185 km. Uden at skulle med en bus eller noget, du tager blot lifterne.

Er Vars et godt skiområde for familier?

Det er et super område for familier, det er et af de billigere områder i Frankrig, som har rigtig mange piste kilometer. 75 km blå pist, 90 km rød, 20 km sort – gør det til godt varieret, så alle får en skiferie med fart og udfordringer.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Vars
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam