Skiferie til Vars

Skiferie til Vars

Vars ligger i Frankrig, skiområdet som har 115 pister fordelt på 185 kilometer. Domaine de la Foret Blanche er 2 byer der er sat sammen, Vars hænger sammen med Risoul.

Skiferie til Vars, kan købes hos: Sunweb, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Vars: Alpinresorts, Intersport Rent

Vars ligger ikke langt fra den Italienske grænse. Skiområdet er koblet sammen med byen Risoul og de 2 byer giver dig omkring 200 piste kilometer at stå på. Skiområdet har nok at byde på for både nye og øvede.

Byen Vars ligger i 1800 meters højde. Der er omkring de 110 pister hvor de fleste er blå og røde. Der er gode muligheder for at stå på offpist også, er man til funpark så findes det også med kickers, rails og slide boxes.

Byen er ikke der man tager til for at få den vilde afterski som fx Val Thorens, Avoriaz eller Tignes. Men det er da muligt at finde skihytter og flere hoteller som er hyggelige. Der er flere gode restauranter i byen samt flere butikker hvor du kan købe dagligvare, skitøj og andet godt.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Valloire, Valmeinier, ValmorelTignes, Val D’Isere og mange andre.

Antal pister i Vars

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå