Georgien som skiferie destination

Det er ikke en overraskelse, at Georgien er Europas største uudnyttede skiferie land, ifølge Telegraph. Eller, som CNN passende beskriver, en af ​​verdens mest undervurderede skidestinationer. For elskere af eventyr- og skientusiaster er dette sydkaukasiske paradis et land, der er værd at besøge.

En overdreven overflod af de sneklædte Kaukasus-bjergene, 1.200 km areal og nogle af de bedste skisportssteder og hytter gør Georgien til en perfekt rejsedestination. Til et budget hvor alle kan være med, og med rette et perfekt valg for skiløbere og snowboardere, der keder sig i for dyre franske, østrigske, schweiziske og italienske resorts.

Gudauri ski resort
Skiferie i Georgien

Skiløb i Georgien

Landets uudnyttede skitærren er bare godt til en endeløs, adrenalinfyldt freeriding. Det er et smukt land med fantastiske og vilde landskaber, billigere resorts og billige skiundervisning plus mulighed for at forkæle sig med ekstremt i offpist. Du behøver ikke bekymre dig om leje af skiudstyr eller at skulle tale på lokale sprog, da mange restauranter har menuer på engelsk, og det er ikke svært at finde skiudstyr til leje.

Et fantastisk sted og muligvis det mest berømte, let tilgængelige feriested fra hovedstaden er Gudauri. Her mødes friluftsmæssige skiturister, der er ivrige efter at udforske funslopes, begynderbakker og off-the-beaten pister, for at få del i det sjove. De uforsonlige kan forsøge at erobre Kazbegi-bjerget på 16.558 fod og Gergeti-treenighedskirken fra det 14. århundrede.

Georgiens bedste destinationer

Guadauri er den mest besøgte, men det betyder ikke, at der ikke er perfekte episke eventyrs områder sydpå i Lille Kaukasus. En tur til det georgiske feriested Bakuriani placeret på en tidligere sovjetisk olympisk vinter træningsområde. Resortet har fået en ansigtsløftning komplet med 20 lifter og 30 km pister og en anstændig liste over hoteller, biografhaller og aftemski.

Dalen over Svaneti er hvor Mestia, Georgiens nyligt udviklede skiområde ligger. Det har 9 lifter og 19 km pister, og måske dette feriesteds bedste attraktioner er dens smukke arkitektur, som også inkluderer masser af historierige 1.000 år gamle tårnhuse.

Georgien skiloeb
FAQ – Spørgsmål om skiferie i Georgien

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvilke er de 5 bedste skiområder i Georgien?
  • Tetnuldi
  • Goderdzi
  • Gudauri
  • Bakuriani
  • Hatsvali
Hvilket er det bedste skiområde i Georgien?

Gudauri, som ligger omkring 100 km fra hovedstaden Tbilisi er det mest populære i Georgien.

Hvornår er skisæsonen i Georgien?

Skisæsonen i Georgien løber sig fra december til april, hvor de bedste måneder er januar og februar.

SKIOMRÅDER I Georgien
Bakuriani

Bakuriani

Didveli er den mest populære af Bakurianis to resorts og ligger 1861 meter over havets overflade

Læs Mere
Goderdzi

Goderdzi

Goderdzi er en af de mest besøgte skisportssteder i en højde af 1.700 meter i det georgiske Kaukasus

Læs Mere
Gudauri

Gudauri

Gudauri ligger et par timers kørsel nord for Tbilisi, området har mere end 35 km pister

Læs Mere
Hatsvali

Hatsvali

Et lille skiområde som bliver brugt af de lokale fra Mestia

Læs Mere
Tetnuldi

Tetnuldi

Et perfekt område til dig som elsker offpist skiløb

Læs Mere