Skiferie til Bakuriani

Skiferie til Bakuriani

Tag på skiekspedition om vinteren, spring på en skilift for at få panoramaudsigt over bjergene, eller vent til sommeren på adrenalinfyldte bjergvandringer. Det er billigere, sikrere og langt meget mere familieorienteret tilflugtssted og perfekt til aftenski og skøjteløb eller mountainbike og ridning, når sneen smelter væk.

Skiferie til Bakuriani, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Bakuriani er en lille by beliggende 1700 meter over havets overflade, men blandt planetens professionelle skiløbere er det bestemt et lille paradis her på jorden. Det sidder på den nordlige skråning af et tæt skovklædt Trialeti Range og har udsigt over de mægtige Kaukasus-bjergene.

Det er en fire-sæson udvej, der i modsætning til alle andre har moderne og veladministreret infrastruktur og en perfekt ski- og snowboarders legeplads – 29 km ned. Der er 20 elevatorer, masser af overkommelige skisportssteder og en indbydende rustik bjerglandsbystemning, der øjeblikkeligt får en turist til at føle sig hjemme.

Didveli er den mest populære af Bakurianis to resorts og ligger 1861 meter over havets overflade. Det er næsten enhver turists første stop og trækker flere turister på grund af dets syv berømte skiløjper, der samlet udgør 14 km og det faktum, at det er venligt for alle skiløbere.

Bakurianis Didveli-udvej bliver aldrig kedeligt, selv når sneen begynder at falde. For det første betyder dets kunstige snesystem og nat-LED-lysene, at eventyr i den massive ødemark på en almindelig højsæson er en 24-timers affære. Den har fire skilifte og en enkelt kabelbane, hvilket gør pendling meget enklere.

Den anden udvej er Kokhta, og selvom den er den nyeste, der er blevet renoveret i 2015, tiltrækker dens smukke rustikke og uberørte følelse ferieelskere. Kokhta ligger 2155 m over havets overflade, men har en skiløjpe på 3,1 km, der er eksklusiv for professionelle og avancerede skiløbere og snowboardere. Hele resortet betjenes af en skilift.

Bakuriani har masser af hoteller og resorts, hvor de fleste serverer lokale retter og drikkevarer, og indkvartering er langt billigere, især på Airbnb – hytter, lejlighedshoteller, hytter og gæstehuse. For at få adgang til denne skidestination kan du tage 2,5 timers kørsel, bruge en taxa eller bruge et tog. Det er vigtigt at bemærke, at Bakuriani lukker uden for højsæsonen og hovedsagelig juli til august.

Antal pister i Bakuuriani

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Bakuriani
Bakuriani 2
Bakuriani 3
Bakuriani 1

Priserne i Bakuriani

ski

Pris på Liftkort

312 gel som er 580 DKK for 7 dage, omkring 300 DKK for børn, for områderne Bakuriani, Gudauri, Goerdzi, Mestia

Priser på liftkortet – her

sport

Pris på Leje skiudstyr

Pris kan jeg ikke finde frem til men omkring 350 for en uge. – Se mere her

food

En god Restaurant

Mimino, Taverna Mari Bakurinani og Restaurant Anga

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Bakuriani, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

589a4bbe5aa6293a4aac48c6
agoda
Booking.com logo
Video fra Bakuriani
Skiområder i Georgien
georgien

SKIFERIE I GEORGIEN

Find alle skisportsstederne i Georgien her og læs mere om skiferie i Georgien.

FAQ – Spørgsmål til Bakuriani

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvornår er skisæsonen i Bakuriani?

Bakuriani starter skisæsonen i løbet af midten af december og så går den til starten af april.

Er Bakuriani et område for erfarne skiløbere?

Det kan man roligt sige det er, 90% af pisterne er røde eller sorte. Det er kendt for offpist og freeride skiløb.