Skiferie i Goderdzi

Skiferie til Goderdzi

Goderdzi er en af ​​de mest flokkede skisportssteder i en højde af 1.700 meter i det georgiske Kaukasus og en utrolig 8 km markerede skiløjper. Blandt dem, der ankommer fra hele verden i højsæsonen, er denne smukke ski- og snowboarddestination langt mere attraktiv at ignorere.

Denne udvej ligger kun 2 timers kørsel fra badebyen Batumi. Ideelt set er det en fire-sæson bjergby med en betagende rullende topografi, masser af moderne infrastrukturer og en massiv snepark beliggende inde i en tæt vildmark. Dens forskellige pister passer også til alle niveauer af skiløbere – mellemliggende, avancerede og eksperter.

Skiferie til Goderdzi, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Der er mange fantastiske ting ved Goderdzi skisportsstedet, som kun få georgiske skidestinationer kan matche. For det første er dette nordvendte plateau-resort et af de få, hvor skiløb eller boarding tilbage til resortet er muligt. Ja, du kan stå på ski eller snowboard tilbage i stedet for at tage en snelift.

Det er et bjergresort med fire sæsoner med tre elevatorer og et stort område af vintersportsområdet. De uberørte, skovklædte bjerge og den massive Snow Park er sneklædt fra november til april og tilbyder et magisk sted for sneeventyrsdyr til at forkæle sig med endeløs spænding og eventyr.

Så meget som det er et perfekt sted på ski og snowboard, appellerer Goderdzi også til dem, der foretrækker at flygte til en destination med en overflod af frisk luft og landskaber i verdensklasse. Dens smukke skovklædte bjerge blænder om sommeren og efteråret, når de danner et grønt tæppe.

Det er vigtigt at bemærke, at dette feriested er relativt nyt, da det blev åbnet for første gang i vintersæsonen i 2015. Det har fantastiske resorts og hoteller, masser af forskellige overnatningsfaciliteter og udlejning af skiudstyr.

De bedste former for adgang er rutetaxier fra Batumi. Tog når aldrig denne udvej, da de slutter i Batumi, mens biludlejning ikke er ideel for ikke-lokale. Busser er også tilgængelige fra Batumi Internationale Lufthavn, men tager cirka 4 timer, hovedsagelig når vejene er åbne.

Antal pister i Goderdzi

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Goderdzi 2
Goderdzi 1
Goderdzi 3
Goderdzi 3

Priserne i Goderdzi

ski

Pris på Liftkort

Her kan du se priserne, de ligger på omkring 600 for 7 dage, så kan du bruge det på alle skiresorts i Georgien.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Du kan leje tæt ved liften, for omkring 80kr om dagen.

food

En god Restaurant

Der ligger nogle hoteller man kan spise på og eller er der Edelweiss, Restaurant Mate’s shack og Meteo Inn

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Goderdzi, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

589a4bbe5aa6293a4aac48c6
agoda
Booking.com logo
Video fra Goderdzi
Skiområder i Georgien
georgien

SKIFERIE I GEORGIEN

Find alle skisportsstederne i Georgien her og læs mere om skiferie i Georgien.

FAQ – Spørgsmål til Goderdzi

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvor lang er skisæsonen i Goderdzi?

Skisæsonen i Goderdzi strækker sig fra midt december til starten af april.