Skiferie i Gudauri

Skiferie til Gudauri

I Tbilisi siger de, at hvis du har en dag fri fra din dagbog og har brug for en adrenalinpumpe, skal du gå til Gudauri. Og de har utvivlsomt ret, for næsten hver vinter bliver udendørs og eventyrelskere øjeblikkeligt forelsket i dette verdenspopulære 2.000 meter over havets overflade.

Gudauri ligger et par timers kørsel nord for Tbilisi langs den georgiske militærvej. Det er officielt et fantastisk vinter skidestination og perfekte vandrere, fuglekiggere, bjælker og kajakroere ‘perfekte ferieferie. Den magiske vinterfarve, der blandes med de uspolerede landskaber og et snedækket look, gør dette eventyrmål til et sentimental tilbagetog.

For det første er dog intet skisportssted over Georgien mere fremtrædende og højere end Gudauri. Det sidder i Mtskheta-Mtianeti-regionen og kommer til live fra omkring december til april, når skiløbere og snowboardere ankommer i flok. Elleve skilifte tjener hele stedet, og dets sneparker og pister er venlige for professionelle, avancerede spændingssøgere.

I højsæsonen sover Gudauri aldrig, da natskiløbere overtager hele stedet. Dette feriested er dog ikke eksklusivt for skiløbere alene; langrendsløjper, sneslanger, kat og heliski er ret almindelige. Den seneste tilføjelse er paragliding, hvis popularitet vokser blandt dem, der undrer sig over den rene skønhed i Gudauri og Kaukasus-bjergene.

Imponerende, muligvis tvunget af et stadigt stigende antal turister, har denne udvej ekspanderet hurtigt. Det har allerede en udvidet med 75 km langrend, de nyeste, avancerede skilifte og hoteller i verdensklasse og indkvartering i georgisk standard

Det bedste tidspunkt for et besøg er så snart vinteren starter, for det meste i begyndelsen af ​​januar og senere i midten af ​​februar og midten af ​​marts, når antallet af eventyrentusiaster begynder at reducere. De bedste transportformer er turistbusser fra Tbilisi eller Kutaisi, selvom taxaydelser er lige tilgængelige. Bare for at fortælle dig, er offentlige transportmuligheder stort set utilgængelige.

Antal pister i Gudauri

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Gudauri 2
Gudauri 1
Gudauri 3
Gudauri

Priserne i Gudauri

ski

Pris på Liftkort

Her kan du se priserne på liftkortet. Køb det der gælder til alle (Bakirini, Gudauri, Goderzi og Svaneti) for omkring 650 kr. for en voksen i 7 dage.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Her kan du leje ski og snowboard for omkring 100kr om dagen

food

En god Restaurant

Gudauri byder på flere gode restauranter, blandt andet Spice Garden, Magi Style og Drunk Cherry Restaurant.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Gudauri, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

agoda
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking.com logo
Video fra Gudauri
Skiområder i Georgien
georgien

SKIFERIE I GEORGIEN

Find alle skisportsstederne i Georgien her og læs mere om skiferie i Georgien.

FAQ – Spørgsmål til Gudauri

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Gudauri det største skisportssted i Georgien?

Det er det største med næsten 35 km pister, derudover så tilbyder de også man kan komme på heliski. Det er et af de billigste steder i verden, du kan komme på heliski.

Hvornår er skisæsonen i Gudauri?

Gudauri har skisæson fra midten af december til midten af april. Lifterne kører fra 09:00 til 17:00.