Skiferie i Hatsvali

Skiferie til Hatsvali

Det er måske ikke det største eller det højeste skisportssted i Georgien, men Hatsvali er langt en af ​​de mest maleriske. Dette Svaneti-baserede feriested er også blandt de seneste, der blev åbnet, og startede i drift i 2011. Og som alle de mest populære skidestinationer i denne smukke østeuropæiske perle er skiløb i Hatsvali en oplevelse for livet.

Skiferie til Hatsvali, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Denne lille skidestination ligger ca. 8 km fra Mestia, ved foden af ​​de mægtige Kaukasus-bjergene. Det sidder i en højde af 1868 m og tjener berømmelse og berømmelse som en fjerntliggende, snedækket spektakulær flugt. Faktisk er det ofte slutpunktet for vinterstorme, der kommer fra hele området.

Det er sikkert at sige, at det meste af denne skiferiedestination hovedsageligt ikke er udforsket. Skispor bliver stadig bygget, ligesom udvejens infrastruktur, og i modsætning til andre populære destinationer er det endnu ikke begyndt at optage et stort antal eventyrsøgere.

Men det betyder ikke, at der ikke er nogen aktivitet, der er værd at tegne et adrenalin-rush i Hatsvali. I dette fire-steds vinterferiested er brugerdefinerede ski- og snowboardture, der tager flere dage, ret almindelige. Tilgængelige skiløjper har forskellige sværhedsgrader, i alt 7 km, hvor den længste og måske den mest krævende er 3 km ned.

En smuk ting ved dette hurtigt voksende ski paradis er, hvordan det formår at begejstre vinterskiløb, sjove elskere af alle typer, inklusive seværdigheder og sommer bjergbestigere. Begynder skiløbere har deres egne skilifter, der fører dem til et spor, der er specifikt for deres sværhedsgrad – hvor de kan frit ride.

Det samme er tilfældet med avancerede og professionelle skiløbere og våghalser og ekstremister, der muligvis ikke har noget imod at stå på ski i stejle skråninger og inde i en tæt skovklædt skispark.

Hatsvali har seks stolelifter, der kører om vinteren. Om sommeren holder de op med at operere bortset fra en, der fører bjergbestigere til det så knap operationelle feriested. Der er færre hoteller og indkvarteringsfaciliteter, selvom antallet hurtigt stiger.

Det bedste tidspunkt at tage på skiferie i Hatsvali er begyndelsen af ​​december eller midten af ​​marts, når det er lidt solrigt. Dette vinterresort med fire sæsoner er dog åbent fra december til slutningen af ​​maj. Det er ikke helt svært at nå Hatsvali ad vej, da der er en asfalteret motorvej fra Mestia. Man kan tage et fly til Mestia eller tage en bus fra Tbilisi gennem Kutaisi eller Batumi.

Antal pister i Hatsvali

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Hatsvali 2
Hatsvali
Hatsvali 1
Hatsvali 3