Skier
Skier

Skiferie til Hatsvali

Det er måske ikke det største eller det højeste skisportssted i Georgien, men Hatsvali er langt en af ​​de mest maleriske. Dette Svaneti-baserede feriested er også blandt de seneste, der blev åbnet, og startede i drift i 2011. Og som alle de mest populære skidestinationer i denne smukke østeuropæiske perle er skiløb i Hatsvali en oplevelse for livet.

Denne lille skidestination ligger ca. 8 km fra Mestia, ved foden af ​​de mægtige Kaukasus-bjergene. Det sidder i en højde af 1868 m og tjener berømmelse og berømmelse som en fjerntliggende, snedækket spektakulær flugt. Faktisk er det ofte slutpunktet for vinterstorme, der kommer fra hele området.

Det er sikkert at sige, at det meste af denne skiferiedestination hovedsageligt ikke er udforsket. Skispor bliver stadig bygget, ligesom udvejens infrastruktur, og i modsætning til andre populære destinationer er det endnu ikke begyndt at optage et stort antal eventyrsøgere.

Men det betyder ikke, at der ikke er nogen aktivitet, der er værd at tegne et adrenalin-rush i Hatsvali. I dette fire-steds vinterferiested er brugerdefinerede ski- og snowboardture, der tager flere dage, ret almindelige. Tilgængelige skiløjper har forskellige sværhedsgrader, i alt 7 km, hvor den længste og måske den mest krævende er 3 km ned.

En smuk ting ved dette hurtigt voksende ski paradis er, hvordan det formår at begejstre vinterskiløb, sjove elskere af alle typer, inklusive seværdigheder og sommer bjergbestigere. Begynder skiløbere har deres egne skilifter, der fører dem til et spor, der er specifikt for deres sværhedsgrad – hvor de kan frit ride.

Det samme er tilfældet med avancerede og professionelle skiløbere og våghalser og ekstremister, der muligvis ikke har noget imod at stå på ski i stejle skråninger og inde i en tæt skovklædt skispark.

Hatsvali har seks stolelifter, der kører om vinteren. Om sommeren holder de op med at operere bortset fra en, der fører bjergbestigere til det så knap operationelle feriested. Der er færre hoteller og indkvarteringsfaciliteter, selvom antallet hurtigt stiger.

Det bedste tidspunkt at tage på skiferie i Hatsvali er begyndelsen af ​​december eller midten af ​​marts, når det er lidt solrigt. Dette vinterresort med fire sæsoner er dog åbent fra december til slutningen af ​​maj. Det er ikke helt svært at nå Hatsvali ad vej, da der er en asfalteret motorvej fra Mestia. Man kan tage et fly til Mestia eller tage en bus fra Tbilisi gennem Kutaisi eller Batumi.

Antal pister i Hatsvali

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Hatsvali 2
Hatsvali
Hatsvali 1
Hatsvali 3

Priserne i Hatsvali

ski

Pris på Liftkort

Liftkortet køber man når man ankommer, det koster omkring 75 kr om dagen.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Du kan leje ski og snowboard inde i Mestia by.

food

En god Restaurant

Vil mange spise helt tæt ved skisportsstedet er det Hotel Hatsvali, eller kan man spise i Mestia, hvor Cafe Laila er et god bud på god og billig mad,  Chalet Mestia Restaurant er også en mulighed.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Hatsvali, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

agoda
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking.com logo
Video fra Hatsvali
Skiområder i Georgien
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.

FAQ – Spørgsmål til Hatsvali

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvornår er skisæsonen i Hatsvali?

Skisæsonen i Hatsvali ligger fra starten midten af december til slutningen af marts. Måske længere hvis vejret tillader det.

Hvem tager til Hatsvali?

Det er for dig som elsker offpist, touring – ja måske heliskiløb. Og du gerne vil prøve noget andet end Canada, USA eller Japan.