Skiferie til Auli ski

Skiferie til Auli

Det er næsten umuligt at beskrive, hvordan det føles skiløb i et lille skjult indisk skisparadis i Auli. Der er et 500 m skiliftsystem, en tur ombord på Indiens længste svævebane og en betagende udsigt over de frodige grønne skove nedenunder, alt sammen forhænget til en utrolig skioplevelse derefter.

I en højde på mellem 2.915m og 3.049m og med et ski-terræn, 5 km stort, er Auli i modsætning til andre indiske skiløb. Her har begyndere og erfarne skiløbere og snowboardere en udfordrende ex-paramilitær soldats træningsbase, alt for sig selv. Spor er i alt ca. 10 km, men bjergskråninger og egetræer og nåletræer overalt tilbyder spændende udfordringer for skiløbere.

For det første starter en 500 m skilift, der også har rekorden for at være den længste svævebane i Indien, en 4 km lang tur, eventyret. Det forbinder Joshimath med Gorson, hvor skiløbere derefter går afsted for en stolelift på 800 meter til en basehytte, der markerer starten på denne utrolige skiløbsdestination.

Sneens kvalitet er generelt god, især fra januar til marts, når den er omkring 3 meter dyb, mens snemaskinerne hjælper med at holde terrænet jævnt. Deres pister børne – 900 m lang, blå – 800 m lang; og rød – 400m, betragtes som blandt de bedste i Asien. De er udfordrende, men gode for skiløbere med forskellige oplevelsesniveauer.

Men skiløb og snowboarding er ikke de eneste oplevelser i dette område. Pragtfuld udsigt over Himalaya-bjergene og oplevelsen af ​​at have en adrenalinfyldt udflugt i denne 11.000 fods top gør en skitur til Auli lidt for uimodståelig til at ignorere. Mange ski- og snowboardkonkurrencer arrangeres ofte også i skisparken.

Forberedelserne til skiløb og snowboarding i Auli skal tage højde for den kølige temperatur og den voldsomt blæserende vind. Vinteren starter i november og slutter i marts, selvom januar til februar altid er det bedste tidspunkt for en tur. Og ligesom tunge tøj er meget fremhævet, er ski- og snowboardudstyr let tilgængelige til leje på stedet.

Auli ligger Gharwal Himalaya, cirka 14 km fra Joshimath. Adkomst ad vej er ret praktisk, da busser og taxaer fra Joshimath er let tilgængelige.

Antal pister i Auli

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Auli
Auli 3
Auli 2
Auli 1

Priserne i Auli

ski

Pris på Liftkort

Læs mere her

sport

Pris på Leje skiudstyr

180 kr om dagen for leje i en uge for en voksen. Se mere her.

food

En god Restaurant

Byen byder på flere restauranter, hvor Auli ’D’ Food Plaza er det mest kendte spisested i byen. Ellers kunne det være New Khanduri Restaurant og Panchvati Inn.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Auli, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Booking
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Video fra Auli Ski