Skiferie til Arabba

Skiferie til Arabba

Der er guidede ture området, der er pasning for de små, funslope til hyggen, skiskole til alle der gerne vil blive bedre på ski eller snowboard.

Skiferie til Arabba, kan købes hos: Sunweb, Hotels, Booking, Langley, Agoda

Skileje i Arabba: Alpinresorts

Skileje i Arabba: CheckYeti

Arabba er ligesom Alleghe en del af dolomitterne. Der er 62 km pister i området og 31 lifter til at tage en rundt i området. Der er snesikkert det mest af sæsonen. Med skiløb i op til 3256 meters højde, så er det god sne der ligger der. Der er en funpark hvor der er kickers til hop, rails og boxes.

Der er guidede ture området, der er pasning for de små, funslope til hyggen, skiskole til alle der gerne vil blive bedre på ski eller snowboard. Vil man prøve at køre snescooter, så er det også muligt i området. Flere lejer snesko, og går ud og ser det smukke område.

Er man til freeride også kaldt offpiste så er mulighederne for det. Det anbefales dog altid at man lejer en guide til det, eller du sørger for at have kendskab til stedet og have det rigtige udstyr med, altså lavine finder, skovl osv.

Få et blik over skiområdet og snestatus via webcams fra Arabba.

Der er 2 timers kørsel fra Venice Lufthavn.

Italien byder på massere af gode skisportssteder blandt andet, Alagna, Alba, Alleghe, AndaloBardonecchia og en del andre steder.

Antal pister i Arabba

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Arabba optimized
Arabba2 optimized
Arabba3 optimized
Arabba1 optimized

Priserne i Arabba

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1870 – 2360 DKK for en voksen. Alt efter hvor stort man vil have sit liftkort.

Man kan bestille og se priserne for liftkort hos dolomitisuperski.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Arabba, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

Der er et par gode restauranter i Arabba, der er blandt andet, Pizzeria Al Table, Pizzeria 7 Sass di Roilo Renato, Peter Pizzeria Apres Ski, er det ikke nok for dig, så er der flere andre steder i byerne der omkring.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Arabba, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Sunweb normal
Langley
Booking
hotels.com logo
agoda
Video fra Arabba
Skiområder i Italien
italien

SKIFERIE I ITALIEN

Find alle skisportsstederne i Italien her og læs mere om skiferie i Italien.

FAQ – Spørgsmål til Arabba

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Arabba kendt for?

At du kan stå på gletsjer skiløb på Marmolada, du har 60 km pister, det er en del af Dolomitterne, hvor det højeste punkt er 3343 meters højde. Det er et familieområde og en utrolig smuk by.

Hvornår er skisæsonen i Arabba?

De svinger fra år til år, alt efter hvordan vejret er. Men alle lifterne er åbne lige inden jul, lifterne i Arabba åbner typisk i starten af december og de slutter sæsonen henne i midten af april. Det er Marmolada lifterne som åbner lidt senere.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Arabba
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam