Skiferie til Arabba

Skiferie til Arabba

Der er guidede ture området, der er pasning for de små, funslope til hyggen, skiskole til alle der gerne vil blive bedre på ski eller snowboard.

Skiferie til Arabba, kan købes hos: Sunweb, Hotels, Booking, Langley, Agoda

Skileje i Arabba: Alpinresorts

Skileje i Arabba: CheckYeti

Arabba er ligesom Alleghe en del af dolomitterne. Der er 62 km pister i området og 31 lifter til at tage en rundt i området. Der er snesikkert det mest af sæsonen. Med skiløb i op til 3256 meters højde, så er det god sne der ligger der. Der er en funpark hvor der er kickers til hop, rails og boxes.

Der er guidede ture området, der er pasning for de små, funslope til hyggen, skiskole til alle der gerne vil blive bedre på ski eller snowboard. Vil man prøve at køre snescooter, så er det også muligt i området. Flere lejer snesko, og går ud og ser det smukke område.

Er man til freeride også kaldt offpiste så er mulighederne for det. Det anbefales dog altid at man lejer en guide til det, eller du sørger for at have kendskab til stedet og have det rigtige udstyr med, altså lavine finder, skovl osv.

Få et blik over skiområdet og snestatus via webcams fra Arabba.

Der er 2 timers kørsel fra Venice Lufthavn.

Italien byder på massere af gode skisportssteder blandt andet, Alagna, Alba, Alleghe, AndaloBardonecchia og en del andre steder.

Antal pister i Arabba

pister 3 grøn