Skiferie til Canazei

Den længste piste er 10.5 km lang. Der bliver stå på pister i op til 3250 meters højde. Der er off-piste i uanede mængder. Der er også +100 km langrendsspor, i meget smuk natur.

Der er flere funparker i hele området hvor der er kickers i alle størrelse, der er rails i alle sværhedsgrader, der er alt inden for freestyle.

Canazei er en del af Dolomitterne det er det største skisportssted i verden mål på piste kilometer. Byen ligger i 1465 meters højde. Byen Canazei har alt man skal bruge til at få en fed skiferie, der er massere af butikker i byen til at handle i, der er flere restauranter hvor det muligt at få pizza eller pasta, er man til lidt mere gastronomisk mad, så kan man også få det i byen samt gode vine.

Området er giver 1220 km pister fordelt på 12 forskellige skiområder. Der 468 lifter til at tage en rundt i det kæmpe store skiområde. Det vil altså sige der er noget for alle i det her område, og der er alle muligheder for at blive bedre til det man ønsker. Pisterne lukker først 17:30, hvilket er en hel time længere end nærmest alle steder i Frankrig.

Vil man på afterski, så er der massere af barer i byen og på pisterne. Der er også et par diskoteker i byen hvor de lukker sent hvis man er til det, priserne er fornuftige.

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til eller er i Canazei:

Fra skiområdet Canazei kan man komme til: Alba, Campitello og Kronplatz.

Italien byder på massere af gode skisportssteder blandt andet, Bormio, CampitelloCavalese, Cervinia, Champoluc og en del andre steder.

Antal pister i Canazei

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Canazei1 optimized
Canazei2 optimized
Canazei4 optimized
Canazei3 optimized

Priserne i Canazei

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1850 – 2350 DKK for en voksen. Alt efter hvor stort liftkortet skal være

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos dolomitisuperski.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 750 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 750 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Canazei, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

Der er flere gode spisesteder i Canazei, der er blandt andet. Osteria La Montanara, Pizzera Te Cevena, El Pael, Ristorante, La Telia, Kaiserstube, La Cantinetta og et par stykker mere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Canazei, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.
Skilink
Slopestar
Hoejmark Rejser
dansk bilferie logo
Skiferie.dk normal
Sunweb normal
snowtrex normal
hotels.com logo
Booking.com logo
Video fra Canazei
Skiområder i Italien
italien

SKIFERIE I ITALIEN

Find alle skisportsstederne i Italien her og læs mere om skiferie i Italien.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Canazei
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam