Skiferie til Claviere

Skiferie til Claviere

Claviere er ikke til dig der gerne vil drikke hjernen ud på afterski steder, der er nemlig ikke ret mange steder du kan det i området, så der vil jeg kigge mod andre destinationer.

Claviere er en lille by, som er en del af Via Lattea (Milky Way) liftkortet. Området ligger i 1350-2823 meters højde. Claviere ligger lige op af den Franske grænse, man kan stå på ski til Montgenévre som ligger i Frankrig. Der er 249 pister i hele området og 70 lifter.

Via Milky Way liftkortet har man adgang til over 400 km pister, områderne man kan komme til er Sauze d’Oulx, Sestriere, Sansicario, Cesana, Pragelato, Oulx og som nævnt tidligere Montgenévre (dog kun 1 dag til Montgenévre). Der er flere funparker i området hvor der er større og mindre kickers, rails, boxes, half pipes og meget mere.

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til eller er i Claviere:

Der er pister til alle, om man er erfaren eller nybegynder så kan man finde nogle gode pister at stå på. Samt der er super god offpiste i hele området. Claviere er meget familievenligt og har skiskoler til børn hvor de kan blive bedre skiløbere.

Italien byder på massere af gode skisportssteder blandt andet, Cortina D’ Ampezzo, Courmayeur, Folgaria, Folgarida, Gressoney og en del andre steder.

Antal pister i Claviere

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Claviere4 optimized
Claviere5 optimized
Claviere optimized
Claviere2 optimized

Priserne i Claviere

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1570 DKK for en voksen.

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos vialattea.it.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 990 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 990 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Claviere, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

Der er flere restauranter i byen, men der er ikke mange. Der er blandt andet, Ristorante Le Transalpin, Chálet Monsoleil, Le Capitaine, Klitt Ristorante Pizzeria, Isabel, ’I Gran Bouc og et par stykker mere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Claviere, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking
agoda
Video fra Claviere
Skiområder i Italien
italien

SKIFERIE I ITALIEN

Find alle skisportsstederne i Italien her og læs mere om skiferie i Italien.

FAQ – Spørgsmål til Claviere

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvornår er skisæsonen i Claviere?

Det åbner som regel i start/midt december og har sæson frem til midt april.

Hvad er Claviere kendt for?

Det er et af de ældste skiområder i Italien, det ligger under ”Milky Way” liftkortet, som også er kendt for stederne Sauze d’Oulx, Sestriere og Franske Montgènvre. De Har godt varieret tærren, og derfor oplagt for særligt større grupper og familier.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Claviere
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam