5 Bedste afterskisteder i Claviere

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Claviere er en mindre, traditionel landsby, der ligger på den fælles grænse mellem Italien og Frankrig. Den anses for at være hovedvejen mellem Torino og Branson og går videre til Claviere og fører dig til Frankrig. En lille landsby, hvor hoved fokus er skiløbet, med den enkle skønhed og charme, der vil få dig til at blive forelsket i hele området Milky Way. Når det kommer til afterskiscenen i Claviere, findes de fleste barer på hotellerne, men der er et par andre afterskisteder, der tilbyder dig en klassisk apres ski oplevelse. Her er en liste over de bedste afterskisteder, som du kan tjekke ud, når du er i Claviere.

Skiferie til Claviere, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Claviere: Alpinresorts

Skileje i Claviere: CheckYeti

II Gallo Cedrone

II Gallo Cedrone, Claviere
5 Bedste afterskisteder i Claviere

II Gallo Cedrone er en af de mest besøgte barer i Claviere og byder på rustikke omgivelser med et komplet drinksmenu. Kombineret med snacks og måltider, som du kan forkæle dig selv med. Her finder du et ordentligt udvalg af vin, ledsaget af komplimenterende italienske retter. Der er to primære opholdsrum i bygningen, hvor den ene tilbyder dig en komplet barstemning, mens den anden er en komplet restaurant, hvor du kan nyde dine måltider.

Højdepunkter:

Caffe Torino

Caffe Torino, Claviere
5 Bedste afterskisteder i Claviere

En familieejet cafe, der tilbyder dig en fuldt udstyret bar og en skøn italiensk menu, der ikke vil skuffe dig. Caffe tilbyder dig det bedste fra begge verdener og giver dig de bedste varme og kolde drikkevarer, så du kan forkæle dig selv med de drikkevarer, du ønsker, uden at sprænge banken. Et sted, hvor du nemt kan stoppe før, under eller efter din tid på pisterne. Med en afslappet atmosfære er det, det perfekte sted at tilbringe en time i løbet af dagen.

Højdepunkter:

Bar Al Passero Pellegrino

Bar Al Passero Pellegrino, Claviere
5 Bedste afterskisteder i Claviere

En moderne bar, der kommer med både udendørs og indendørs siddepladser. Med en charmerende hvid bygning, der er fremhævet ved hjælp af førsteklasses møbler og charmerende designtiltag. Indenfor kan du sætte dig til rette foran ilden eller tage et bord i hjørnet. Derudover er der også sofagrupper, der tilbyder en smuk vinduesudsigt, så du kan nyde både indendørs og udendørs området.

Højdepunkter:

La Coche

La Coche, Claviere
5 Bedste afterskisteder i Claviere

En smuk lille bar, der giver dig et smukt udendørs og indendørs siddearrangement. Som lader dig opleve det bedste fra begge verdener. Her finder du en fantastisk udsigt over dalen, parret med nogle fantastiske mellemmåltider, og drikkevarer i løbet af dagen. Når det kommer til drikkevarer kan du forkæle dig selv med alt fra sodavand, øl og god italiensk vin, der giver dig den smag, du foretrækker. I skisæsonen kan du hænge dit udstyr ude foran og nyde dagen i solen på terassen, hvor du kan nyde solen og slappe af.

Højdepunkter:

II Vecchio Cambio

II Vecchio Cambio, Claviere