Skiferie til Folgaria

Skiferie til FOlgaria

Folgaria er det skønt sted at tage på skiferie i Italien, der er lidt over 100 km pister. Folgaria er måske ikke det største skisportssted i Italien, men det har alt man skal bruge for at få en fed skiferie.

Skiferie til Folgaria, kan købes hos: Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Folgaria: Skiset

Skileje i Folgaria: CheckYeti

Der er massere af hyggelige restauranter med italiensk stemning og der er flere mindre barer hvor man kan få en pils når pisterne lukker.

Der er biograf, svømmehal og sportshal i byen. Der er også gode hike/vandre mulighedr, så sørg for at have de gode støvler med.

Der er som sagt lidt over 100 km pister, dertil er der 45 lifter til at tage et rundt i området, byen ligger i 1150 meters højde og området går fra 1150 – 1850 meters højde.

De fleste danskere vælger at køre hertil eller flyver, køre man kører man gennem München og Innsbruck og den vej ind i Italien. Man kan også flyve, hvor mulighederne er at lande i Verona, Venedig eller Bergamo, alt efter hvor billetterne er billigst.

Italien byder på massere af gode skisportssteder blandt andet, Claviere, Cortina D’ Ampezzo, CourmayeurFolgarida, Gressoney og en del andre steder.

Antal pister i Folgaria

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Folgaria3 optimized
Folgaria1 optimized
Folgaria optimized
Folgaria2 optimized

Priserne i Folgaria

ski