Skiferie til Folgaria

Skiferie til FOlgaria

Folgaria er det skønt sted at tage på skiferie i Italien, der er lidt over 100 km pister. Folgaria er måske ikke det største skisportssted i Italien, men det har alt man skal bruge for at få en fed skiferie.

Der er massere af hyggelige restauranter med italiensk stemning og der er flere mindre barer hvor man kan få en pils når pisterne lukker.

Der er biograf, svømmehal og sportshal i byen. Der er også gode hike/vandre mulighedr, så sørg for at have de gode støvler med.

Der er som sagt lidt over 100 km pister, dertil er der 45 lifter til at tage et rundt i området, byen ligger i 1150 meters højde og området går fra 1150 – 1850 meters højde.

De fleste danskere vælger at køre hertil eller flyver, køre man kører man gennem München og Innsbruck og den vej ind i Italien. Man kan også flyve, hvor mulighederne er at lande i Verona, Venedig eller Bergamo, alt efter hvor billetterne er billigst.

Italien byder på massere af gode skisportssteder blandt andet, Claviere, Cortina D’ Ampezzo, CourmayeurFolgarida, Gressoney og en del andre steder.

Antal pister i Folgaria

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Folgaria3 optimized
Folgaria1 optimized
Folgaria optimized
Folgaria2 optimized

Priserne i Folgaria

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1585 DKK for en voksen.

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos alpecimbra.it.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 665 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 665 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på skiset.dk.

food

En god Restaurant

Der er massere af restauranter og spise muligheder i byen, Maso Mittereck, La Stua del John, Pizzeria Scoiattolo, Osteria del Gufo, Da Ugo Folgaria.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Folgaria, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.
snowtrex normall
agoda
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking
Video fra Folgaria
Skiområder i Italien
italien

SKIFERIE I ITALIEN

Find alle skisportsstederne i Italien her og læs mere om skiferie i Italien.

FAQ – Spørgsmål til Folgaria

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Folgaria for begyndere eller erfarne skiløbere?

Det er et perfekt sted for nye og let øvede. Med ca 50% pister som er blå, er det en oplagt destination for nye på ski, familier – men også for dig som er erfaren er de resten røde og sorte, flest røde.

Hvornår er skisæsonen i Folgaria?

Forlgaria starter sæsonen i starten af december også kører den til slutningen af marts. Lifterne er åbne fra 08:30 til 16:30 hver dag.