Skiferie til Kronplatz

Kronplatz som er placeret i det sydlige Tyrol ikke langt fra den østrigske grænse. Er et skiområde som består af tre områder, Kronplatz, Speikboden og Klausberg. Skiområdet går fra 935 – 2275 meters højde.

Kronplatz ligger i hjertet af det hele og derfra kan man komme til de andre steder, der er 119 km pister, den længste piste er 7 km lang og der er 31 lifter til at tage en rundt i området. Der er noget for alle i dette område om man er nybegynder eller erfaren på ski eller snowboard. Er man til funpark og freestyle, så skal man tage i de 2 snowparks der er hvor der er kickers, rails og boxes.

Kronplatz er lidt billigere end de større destinationer i Italien. Der er alt i området og derfor er det et godt sted for familier med lidt større børn. Tager man de ældre med er der også langrend, der er omkring 200 km spor.

Få et blik over skiområdet og snestatus via webcams fra Kronplatz.

Italien byder på massere af gode skisportssteder blandt andet, La Thuile, Latemar Predazzo, Limone Piemonte, Livigno, Macugnaga og en del andre steder.

Antal pister i Kronplatz

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Kronplatz optimized
Kronplatz4 optimized
Kronplatz1 optimized
Kronplatz2 optimized

Priserne i Kronplatz

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2400 DKK for en voksen. Så gælder området til hele “Dolomiti Superski”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos kronplatz.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 740 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 740 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på rentasport.biz.

food

En god Restaurant

Oppe på toppen hvor lifterne mødes ligger der flere spisesteder, der ligger AlpiNN Food Space & Restaurant, Kron, Rifugio Corones, Cima Plan de Corones og i byerne rundt om eller for enden af pisterne finder du mange flere muligheder.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Kronplatz, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Sunweb normal
snowtrex normall
skitour.dk normal
Booking
hotels.com logo
agoda
Video fra Kronplatz
Skiområder i Italien
italien

SKIFERIE I ITALIEN

Find alle skisportsstederne i Italien her og læs mere om skiferie i Italien.

FAQ – Spørgsmål til Kronplatz

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Kronplatz et godt skiområde for begyndere?

Kronplatz har omkring 48% blå pister altså 58 km pister. Ud af 120 km, det er et område som ikke så mange turister besøger, og derfor er der også god plads på pisterne. Der er mange gondoler, som gør det til et godt område for begyndere. For erfarne er der jo mulighed for at stå på de 62 km af røde eller sorte pister – eller købe det store Dolomite Superpass, som giver adgang til 1200 km pister.

Hvor lang er skisæsonen i Kronplatz?

Kronplatz har skisæson fra sent i november til midt/slut april. Lifterne åbner 08:30 og de sidste lukker 17:00.