De 7 bedste restauranter Livigno, Italien

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Livigno ligger højt i de italienske alper og tæt på den schweiziske grænse, og er flagskibet i Valtellina-dalen og en fantastisk destination for skiløbere og snowboardere på alle niveauer. I det højtliggende feriested Livigno er der stort set ingen kunst sne, og pisterne er åbne fra slutningen af november til begyndelsen af maj. Livigno, der har vundet World Snow Awards 2012, er ikke kun et paradis for skiløbere og snowboardere, men er også populær blandt shoppere, der kigger i de mange butikker og drager fordel af feriestedets skattefri status.

Skiferie til Livigno, kan købes hos: Skilink, Sunweb, Skiferie.dk, Alltime Travel, Slopestar, Højmark, Thinggard, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Livigno: Alpinresorts

Skileje i Livigno: CheckYeti

Hvor kan man spise i Livigno?

At planlægge en skirejse kræver en masse hjemmearbejde. Du er nødt til at undersøge hvert eneste sted, du skal besøge. Tilsvarende er tilfældet med steder at spise på et bestemt sted. Mens du planlægger at besøge Livigno, er her de 7 mest fantastiske restauranter, hvor du vil finde noget til at tilfredsstille din knurrende mave.

Bivio Bistrot & Restaurant

Bivio Bistrot & Restaurant, Livigno
De 7 bedste restauranter Livigno, Italien

Bivio Restaurant er altid livlig. Deres fyldige morgenbuffet indeholder syltetøj, sunde kornprodukter og æg, der er tilberedt foran dig som en buffet. På den anden side kan den varmt anbefales til typiske, men enkle og lettilgængelige retter ved frokosttid.

Sandwiches, is og hjemmelavede kager vil vække din appetit om eftermiddagen. Senere, når solen går ned, kan du nyde et glas vin. På denne måde dækker Bivio Bistrot & Restaurant din madlyst hele dagen.

Larice Sushi & Italian Restaurant

Larice Sushi & Italian Restaurant, Livigno
De 7 bedste restauranter Livigno, Italien

Baren & Bistrot på Larice Hotel er et varmt og indbydende sted. Her kan du slappe af med en kop god dampende te foran pejsen i den kolde vintertid. Men på de lyse med høj sol ledsager et godt glas frisk øl dig i solen.

Lacrice Sushi ligger i 1816 meters højde smager helt fantastisk. Fremragende frisk fisk fra fiskemarkedet i Milano når dalen hver dag, og det er deres foretrukne forslag på menuen. Ud over et rigt udvalg af sushi og sashimi tilbyder de dig også et udvalg af lækre middelhavsretter og internationale retter.

Alpen Village Hotel

Alpen Village Hotel, Livigno
De 7 bedste restauranter Livigno, Italien

Restauranten tilbyder et rigt køkken for at tilfredsstille alle gæsters smag. Et bredt udvalg af italienske specialiteter samt typiske retter fra Valtellina og Livigno er på menuen. Al maden er hjemmelavet, tilberedt af erfarne kokke med passion og særlig omhu for ingredienserne.

Blandt de mange retter, som du kan smage her, foreslår Alpen Village Hotel hjemmelavet pasta, “Pizzoccheri” og lækre desserter. En god middag skal ledsages af god vin, så restauranten har en kælder, der indeholder 200 typer italienske og internationale vine.

Ristorante La Posa

Ristorante La Posa, Livigno
De 7 bedste restauranter Livigno, Italien

La Posa ligger i det firestjernede hotel Flora og er en gourmetrestaurant, der ligger i centrum af Livigno. Her kan du nyde frokost og aftensmad med typiske lokale retter og italienske specialiteter, hjemmelavet pasta og fremragende pizzaer.

Restauranten tilbyder originale retter, og udgangspunktet er altid ingredienser af enestående kvalitet. Luca Galli og hans team har som mål at bruge nye teknikker til at værdsætte smagen af deres kulinariske tradition. La Pòsa er det perfekte sted at tilbringe et par timer i centrum af Livigno med god mad og fremragende vin.

M’Eating Point