Skiferie til Passo Tonale

Skiferie til Passo Tonale

Skiferie til Passo Tonale i Trentino og Lombardiet er unik: I bjergene på grænsen mellem de to regioner er der gode forhold til alle former for vintersport, lige fra alpint skiløb, freeriding, snowboarding, langrend og sneskovandring.

Skiferie til Passo Tonale, kan købes hos: Sunweb, Skiferie.dk, Alltime Travel, Slopestar, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Passo Tonale: Alpinresorts

Skileje i Passo Tonale: CheckYeti

Pontedilegno-Tonale skiområdet er udstyret med moderne skilifte og massere af snekanoner for at sikre perfekte ski forhold hele sæsonen.

Kort info om Passo Tonale

 • 100 km pister alle forbundet sammen
 • 41 nedfarter med programmeret snefremstilling
 • 28 moderne skilifter
 • 11 km er den længste piste
 • 24 km langrendsspor
 • Muligheden for at prøve flere vintersportsgrene
 • Gode steder specielt for børn
 • Gode spa muligheder til afslapning
 • Traditionelle hoteller, bjerg hytter
 • Massere af afterskibarer og restauranter

Ski- og Snowboardoplevelse i Passo Tonale

Hvis du er på udkig efter et fantastisk skiområde, er Passo Tonale et find bud på din næste skiferiedestination. Passo Tonale er kendt for sine gode pister, med over 100 km pister at udforske, så er der er noget for alle niveauer.

Fantastiske begynderområder

For begyndere på ski er der nogle fantastiske begynder områder i udkanten af resortet. Herfra er der fremragende progression til de længere blå pister, hvor de fleste pister betjenes af hurtige fire-personers stolelifte. Her er man i god kontrol med de blide hældninger, hvor der ikke er så opkørt sne. Vi anbefaler man tager noget skiskole, hvis man er helt ny på ski.

Mellemniveau skiløbere

Lettere erfarne skiløbere vil elske de længere røde pister på den solrige side af dalen og også pisterne på Presena Gletsjeren. Mens mindre selvsikre skiløbere eller snowboardere muligvis gerne forbi den sidste sektion for at undgå den stejlere sorte piste. Tag en tur til de smukke skovklædte pister i Ponte di Legno anbefales også, især hvis vejret ikke er helt i top.

Sorte pister for de erfarne

Selvom Passo Tonale har et ry for at være familie- og begyndervenligt, har stedet også nogle vilde pister for eksperter – især nedstigningen fra gletsjeren samt også på Corno d’Aola’s skråningenen over til Ponte di Legno. På grund af højden, forbliver den nye sne ofte kold og tør, hvilket betyder, at off-piste ofte holder godt på sneen.

Passo Tonale pisternes statistik

Med i alt 100 km pister er der en god blanding af forskellige sværhedsgrader, der gør Passo Tonale ideel for grupper med varierende niveau.

 • Blå Pister: 24%
 • Røde Pister: 61%
 • Sorte Pister: 15%

Skiområdet er betjent af 28 lifte, hvilket sikrer minimal ventetid og maksimal tid på pisterne. Resortet ligger i en højde på 1121m, med Passo Tonale på 1883m, og strækker sig op til skiløb i 3000m højde.

Afterski i Passo Tonale

Der er intet, der slår oplevelsen af en afslappet afterski i det vinrige Italien. Oplevelsen forstærkes, når man tager til smukke område i Passo Tonale, hvor både afterski og natteliv.

Magic Pub

Forestil dig et sted, hvor den italienske afterski-stemning altid er på sit højeste. “Magic Pub” er lige præcis det sted. Her kan man få en perfekt italiensk afterski oplevelse, mens du slapper af med en lækker burger som aftensmaden.

“Heaven Disco Pub” og “Disco Pub Antares”

Hvad er bedre end god musik og en fremragende atmosfære efter en dag på ski? Begge disse steder, “Heaven Disco Pub” og “Disco Pub Antares”, har god musik, som sætter tonen for en fantastisk aften. Og glem ikke, for at få mest ud af din aften – eller dine penge, så kom mens der er “happy hour”.

Disco Pub Miramonti

Selv efter en lang dag på pisterne, han man altid lige lidt energi tilbage i kroppen til at feste. “Disco Pub Miramonti” er det ideelle afterskisted til at slippe skistøvlerne løs og få bevæget de ømme lårmuskler. Denne disco pub giver en sjov og livlig aften.

Snow Parks i Tonale

Tonale Snow Parks er den ultimative oplevelse for alle, der elsker freestyle. Dette område dedikeret til snowboardere og ligger i Passo del Tonale på en højde af 2.000 meter over havets overflade. Skiløbere som elsker tricks er selvfølgelig også velkomne.

Du kan komme til det højeste punkt i snow parken med Valena-stoleliften: en 2 minutters tur tager dig til toppen.

Området for freestyle

Længde: 700 meter, 9 table tops, 20 forhindringer, 1 chill-out zone. Separate områder for begyndere og eksperter. Åben hver dag fra kl. 10.00 til 16.00.

Tonale snow park har 9 forskelligt formede table tops og mere end 20 hop som kickers, rails, gunners, jibs, bokse og vægge. Herudover er der wave riding og boardercross.

Begynderområdet er ideelt for dem, der ønsker at lære grundlæggende snowboarding langsomt ved hjælp af hop som sjove bokse, lette bokse og små hop; her kan du også deltage i individuelle eller gruppelektioner.

Ski-cross pisten er designet til alle snowboard adrenalinsøgere: med pukler, whoops og skarpe sving er det muligt at have det sjovt på en af de længste ski-cross pister i det nordlige Italien.

Den sydvendte beliggenhed

Snow parken i Tonale vender mod syd og er badet i solskin dagen lang. Der er et  fantastisk chill-out område med liggestole og masser af musik, som giver dig mulighed for at slappe af og hygge med venner eller møde nye kammerater – hvem ved måske kan man tage videre derfra på afterski.

Hoteller i Passo del Tonale

Hvis du er på udkig efter et hotel til din skiferie i Passo del Tonale, er Sport Hotel Vittoria og Grand Hotel Paradiso gode valg. Begge hoteller er placeret i hjertet af skisportsområdet og tilbyder fremragende faciliteter der sikre, at dit ophold er så behageligt som muligt.

Sport Hotel Vittoria

Sport Hotel Vittoria ligger i Passo del Tonale, kun 50 meter fra lifterne. De har gratis Wi-Fi og parkering samt værelser med badeværelse og tv. Hotellet ligger perfekt for dem, der ønsker at være tæt på pisterne, mens man kan opleve komforten og bekvemmeligheden ved et førsteklasses hotel.

Sport Hotel Vittoria er ikke bare praktisk placeret, de byder også på en bar, hvor du kan slappe af efter en lang dag på pisterne. Nyd en drink ved pejsen, mens du deler dagens oplevelser fra pisten med venner, kæreste eller familie.

Grand Hotel Paradiso

Grand Hotel Paradiso er beliggende lige ved de vigtigste pister i Ponte di Legno og Passo del Tonale. De pister på Mount Presena er også lige i nærheden. Hotellet tilbyder transferservice fra Italiens nordlige lufthavne, hvilket gør det let at komme til og fra hotellet.

Hotellet har en række faciliteter, herunder spa, wellness-område og et fitnessrum. Værelserne er rummelige og komfortable, med moderne indretning for at sikre.

Restauranter i Passo del Tonale

Restaurant La Torretta

La Torretta er kendt for deres sublime pizzaer, rige på smag og friske ingredienser. De har en glæde i at tilbyde gæster de mest delikate pizzaer, omhyggeligt tilberedt efter sæsonens mest friske råvarer.

Udover de lækre pizzaer, servere de traditionelle Trentino-retter. Lavet med kærlighed og respekt for traditionerne, det er en refleksion af regionens rige kulinariske arv.

Hotel Cristallo

Hotel Cristallo er en fryd for sanserne. Her får man mulighed for en bred vifte af traditionelle retter, som både charmerer ganen og glæder hjertet.

I mere end et århundrede har Hotel Cristallo været det foretrukne samlingssted for verdenseliten. Gæster vælger stedet igen og igen, ikke kun for de uforlignelige retter, men også for den varme atmosfære og fantastiske udsigt.

Italien byder på massere af gode skisportssteder blandt andet, San Martino di Castrozza, Sauze D’Oulx, Selva Gardena, Sestriere, Val Gardena, Valgrisenche, Valmalenco og en del andre steder.

Antal pister i Passo Tonale

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

PassodelTonale1 optimized
PassodelTonale optimized
PassodelTonale5 optimized
PassodelTonale3 optimized

Priserne i Passo Tonale

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1700 for en voksen.

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos pontedilegnotonale.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 680 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 680 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Passo Tonale, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

Der er massere af fine restauranter, blandt andet. II Focolare, Nigritella, Pizzeria Bar Alpi, Da Ragnetto, La Baracca og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Passo Tonale, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Slopestar
snowtrex normal
dansk bilferie logo
Sunweb normal
Skiferie.dk
hotels.com logo
Booking.com logo
agoda
Pistekort Passo Tonale
Pontedilegno Tonale Pistekort JPG 1 scaled
Video fra Passo Tonale
Skiområder i Italien
italien

SKIFERIE I ITALIEN

Find alle skisportsstederne i Italien her og læs mere om skiferie i Italien.