3 Bedste afterskisteder i Ponte di Legno

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Ponte di Legno, der ligger i Brescia-provinsen, er en mindre italiensk landsby, der byder på en fantastisk skioplevelse i et godt skiområde. Med færre end 1800 indbyggere tilbyder stedet et roligt og stille liv, der giver dig mulighed for at fokusere på skiløb i et afslappet omgivelser. Med et minimalt præg kan du blot forvente en håndfuld barer og pubber for at opleve en komplet afterski oplevelse.

Skiferie til Ponte di Legno, kan købes hos: Sunweb, Skiferie.dk, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Ponte di Legno: Alpinresorts

Skileje i Ponte di Legno: CheckYeti

For at sikre, at du får mest muligt ud af din tid i Ponte di Legno, har vi listet de bedste afterskisteder i byen.

La Rasega

La Rasega, Ponte di Legno
3 Bedste afterskisteder i Ponte di Legno

En sofistikeret bar, der indbyder dig til en hyggelig atmosfære og et særligt vinkort. Når du er på La Rasega, kan du nyde deres indendørs eller udendørs siddeområde, som begge har et stort udvalg af drikkevarer og forskellige snacks. Det er et af de sene steder, hvor du kan nyde din aften med direkte udsigt over pisten. Kombineret med solide serveringer, der holder i varmen og giver dig energi til pisterne, eller som kan hjælpe en med at slappe af og koble af efter en lang dag.

Højdepunkter:

El Bait

El Bait, Ponte di Legno
3 Bedste afterskisteder i Ponte di Legno

El Bait er en rustik hytte-inspireret bar, der byder dig på den perfekte lokale barstemning. Her finder du et bredt udvalg af afterski drinks og småretter, der holder dig i gang. Baren byder på en indbydende og behagelig atmosfære, der lader dig komme til hægterne igen, inden du går i seng. Et lokalt hotspot, hvor du sagtens kan møde mange lokale at komme i kontakt med og få en komplet Ponte di Legno afterski oplevelse.

Højdepunkter:

Bar Trampolines

Bar Trampolines, Ponte di Legno
3 Bedste afterskisteder i Ponte di Legno

Bar Trampolines er en klassisk italiensk bar, der tilbyder dig drikkevarer, snacks og måltider. Her kan du finde næsten alt, hvad hjertet begærer, som du kan nyde inde i den hyggelige bar eller sidde på stolene udenfor i typisk høj sol. En komplet italiensk pub, der tilbyder dig nogle af de klassiske italienske must-haves.

Højdepunkter:

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til eller er i Ponte di Legno:

Top Skiferie Lande