4 Bedste afterskisteder i Sauze d’Oulx

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Sauze d’Oulx afterski tilbyder dig det bedste fra begge sider – du kan enten vælge et sted, der tilbyder dig en livlig stemning og er klar til at feste hele natten lang. Eller du kan vælge et roligt og stille sted, der giver dig mulighed for at slappe af og koble af i fred. Begge dele kommer med enestående vin, fantastiske drinks og lækker italiensk mad. Når du er i Sauze d’Oulx, finder du alt fra barer og pizzeriaer til restauranter, der næppe vil skuffe dig. De tilbyder dig en velafrundet apres ski oplevelse.

Skiferie til Sauze d'Oulx, kan købes hos: Skilink, Sunweb, Slopestar, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Sauze d'Oulx: Alpinresorts

Skileje i Sauze d'Oulx: CheckYeti

Caffe della Seggiovia

Caffe della Seggiovia, Sauze d'Oulx
4 Bedste afterskisteder i Sauze d'Oulx

Vinbaren åbnede i sommeren 2010 og blev straks en af de lokale favoritter. Her finder du et fint udvalg af vine, der passer godt til de serverede snacks og tapas. De fleste af vinene kommer fra den lokale Piemonte-region, som generelt er kendt for sin Barolo. Derudover finder du et stort antal cocktails mixes, der er omhyggeligt sammensat med dine smagsløg for øje. Til sidst kan du også nyde et frisk glas øl fra mikrobryggeriet eller øl på flaske.

Højdepunkter:

● Et fint udvalg af vine til særligt fine priser.

● Lokalt inspirerede cocktails.

● Internationalt og lokalt mikrobryggeriøl.

Facebook.com

The Derby

Derby Bar, Sauze d’Oulx
4 Bedste afterskisteder i Sauze d'Oulx

Her finder du et skønt udvalg af cocktails, kombineret med regelmæssige og tematiserede festaftener. De fleste af aftenerne i sæsonen er ledsaget af livemusik, der holder dig i gang til langt ud på natten. Derudover byder baren på mere underholdning i form af spil – hvor du kan spille et spil med søm – et spil, der kan forklares af barpersonalet. Desuden har baren en stor åben pejs. Her får du et godt sted at hænge ud og holde varmen og nyde alt det, som stedet har at byde på.

Højdepunkter:

● Stor åben pejs i vinterhalvåret.

● Live musik på de fleste aftener.

● Temafestaftener.

Facebook.com

Bar Mira

Bar Mira, Sauze d’Oulx
4 Bedste afterskisteder i Sauze d'Oulx

Stedet her har været åben siden 1953 og har indtil nu betjent tusindvis af kunder. Her finder du god “barmad” og drinks, som du kan forkæle dig selv med hele aftenen. Et godt sted at nyde en kamp, da baren har flere skærme, der tilbyder forskellige sportskanaler. Det sikrer, at uanset hvor du er, går du aldrig glip af dine favorit kampe. Desuden tilbyder baren live musikaftener stor set hver dag i skisæsonen, hvilket giver gæsterne en chance for at holde dine moves i gang.

Højdepunkter:

● Prisvenlige drikkevarer.

● Flere skærme til sportskampe.

● Live musik i løbet af sæsonen.

Facebook.com

II Lampione

II Lampione, Sauze d’Oulx
4 Bedste afterskisteder i Sauze d'Oulx

II Lampione vinbaren ligger i den gamle bydel II Lampione, den betragtes som en af de mest kendte barer i byen og tilbyder et bredt udvalg af drikkevarer. En særlig live musik gæst er der hele sæsonen – så du vil altid finde underholdning her. Derudover kan du tilmelde dig selv til en vinsmagning, så du er sikker på at få mest muligt ud af din tid i byen. Ud over vinen kan du nyde et skønt udvalg af gin fra lokale italienske bryggerier.

Højdepunkter:

● Åbent det meste af dagen og natten.

● Tilbyder et stort udvalg af vin.

● Lokale og internationale valgmuligheder.

Facebook.com

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til eller er i Sauze d’Oulx: