De 7 bedste restauranter i Val Gardena

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

I Dolomitterne i Val Gardena finder du alle ingredienserne til en perfekt skiferie. Smukke naturlandskaber og et stort udvalg af sportsaktiviteter vil gøre din beslutning nemmere. Tag dig god tid og opdag den mangfoldige charme i Dolomitterne i Val Gardena.

Dolomitterne Val Gardena ligger i hjertet af Dolomitterne. På grund af den enestående karakter, skønhed og utrolige betydning for menneskeheden er Dolomitterne blevet erklæret for verdens naturarv af UNESCO. Derfor er stedet/området blevet sat under særlig beskyttelse.

Skiferie til Val Gardena, kan købes hos: SunwebHotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Bedste spisesteder under et besøg i Val Gardena

Efter en aktiv dag i bjergene kan du afslutte aftenen foran pejsen i din ferielejlighed eller på hotellet. Med så mange restauranter i Val Gardena, der tilbyder leveringstjenester, behøver du ikke engang at røre en finger i køkkenet for at nyde lækker mad i dit eget hjem. Oplev tilbuddene fra restauranter i Val Gardena med leveringsservice. Men hvis du besøger disse restauranter, vil du få en oplevelse du ikke bør glemme.

Suinsom Ristorante

Suinsom Ristorante, Val Gardena
De 7 bedste restauranter i Val Gardena

Toppunktet er det højeste punkt, ofte målet for en vanskelig rute, men dets opnåelse belønner alle dine anstrengelser. Det er stedet, hvor man kan nyde den bedste udsigt, stedet hvor man drømmer om at nå nye højder og udgangspunktet for nye horisonter og nye udfordringer. Suinsum er faktisk en lang rejse på jagt efter ekspertise inden for gæstfrihed og kulinariske områder, som er opnået gennem 50 år med en utrættelig indsats.

Kokkene på Suinsom Ristorante kombinerer innovation og kreativitet med traditionerne fra store steder, der er domineret af bjergets ånd. Her kan du nyde lokale italienske såvel som internationale retter pakket ind i kreativitet.

Luis eatery

Luis eatery, Val Gardena
De 7 bedste restauranter i Val Gardena

En kombination af god mad og god vin er alt, hvad du har brug for på en skiferie i Val Gardena. Luis eatery ligger i hjertet af Val Gardena og byder på lækre alpe- og middelhavsdelikatesser, som får mundvandet til at løbe.

Du finder de bedste bøffer i Val Gardena på denne restaurant. De lækre kødstykker skyllet ned med italiensk rødvin.

Speckkeller Restaurant

Speckkeller Restaurant, Val Gardena
De 7 bedste restauranter i Val Gardena

Er du træt af fancy restauranter og vil have noget traditionel mad?

Speckkeller restaurant er dit næste go-to spot.

I en reserveret spisestue omgivet af en storslået udsigt kan du vælge din yndlingsret fra en moderne fortolkning af de kulinariske traditioner fra Trentino – Alto Adige. Sammen med de fineste vine udgør disse traditionelle retter den bedste kombination af et solidt måltid. Faktisk kommer folk fra hele Italien og besøger dette fantastiske traditionelle hotel for at tilfredsstille deres cravings.

Refugio EMILIO COMICI

Rifugio EMILIO COMICI, Val Gardena
De 7 bedste restauranter i Val Gardena

Har du nogensinde prøvet skaldyr i alperne?

Refugio EMILIO COMICI er stedet!

Når du planlægger at besøge Val Gardena, er dette en unik mulighed for at stå på ski og nyde et lækkert måltid i et af de mest spektakulære landskaber i og omkring dolomitterne. Restauranten ligger i hjertet af Dolomiti Superski-området. De har næsten altid 2 plad