Skiferie til Teine

Skiferie til teine

Sapporo Teine er et lille skisportssted som ligger tæt på byen Sapporo. Det er et sted for begyndere. Området er delt op i 2 mindre områder. Det Olympiske og højlandet.

Skiferie til Teine, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Området har god stejl offpist, så man kan vælge at tage her til for at få et par fede ture i offpisten. Der er super fed udsigt fra toppen. Der er 15 pister i alt og den længste piste er 6 km lang.

Det er ikke fordi der er mange pister på destinationen, men der er noget for alle, det er ligesom med mange andre steder i Japan, de er ikke så store som steder i Østrig eller Italien.

Skiområdet ligger 20 km fra byen Sapporo, så det vil også være her man tager til for at købe ind og tage på restauranter.

I Japan er der mange skisportssteder, der er blandt andet GalaNozawa OnsenNorikura KogenRusutsu, Niseko, Furano og Hakuba + mange flere.

Vil du læse mere om Japan som skiferiedestination, så tryk her.

Antal pister i Teine

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Teine
Teine 4
Teine 3
Teine 1

Priserne i Teine

ski

Pris på Liftkort

1 dages liftkort koster 5400 JPY for en voksen. Som er 341 DKK

Man kan bestille liftkort hos sapporo-teine.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 1 dage fra 5500 JPY for en voksen. Som er 348 DKK

Leje af snowboard i 1 dage fra 5400 JPY for en voksen. Som er 348 DKK

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her https://sapporo-teine.com

food

En god Restaurant

Midt i byen kan du få super god mad, der er både Yukikaze Noodle, Fuji Sushi og en McDonald’s og mange flere. derudover er der også andre gode spise steder, i byerne der omkring.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Teine, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Booking
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
agoda
Video fra Teine
Skiområder i Japan
japan

SKIFERIE I JAPAN

Find alle skisportsstederne i Japan her og læs mere om skiferie i Japan.

FAQ – Spørgsmål til Teine

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvor lang er skisæsonen i Teine?

Teine er kendt for at starte skisæsonen lidt tidligere og derfor starter den typisk i midten af december og løber sig frem til midten af april.

Er der aftenskiløb i Teine?

Ja, de har deres Olympiske område, som blev lavet da de hostede OL. Af den grund skulle der være lamperne på pisten, og det nyder de så godt af i dag – hvilket betyder der er åben til 21:00.