Skiferie til Wanlong

Skiferie til Wanlong

Skiløb i Kinas største skiområde lyder måske ikke så spændende som det burde. Men det er indtil du lærer, at denne eksotiske vintereventyrferie er et af Kinas nyeste og største skisportssteder, det almægtige Wanlong Ski Resort.

Skiferie til Wanlong, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Det er en ny race af moderne resorts, og måske den mest flokket i Kina. Og det er så smukt og attraktivt, at over 1000 skiløbere, skøjteløbere og snowboardere på en almindelig vinterhelg kunne have det sjovt. Men det er ikke en overraskelse, hvordan Wanlong Ski Resort har formået at overvinde de traditionelt populære ski-hotspots i Kina til toppen.

Wanlong skicenter ligger 4 timers kørsel fra hovedstaden Beijing og 12 km øst for Chongli County. Det har kæmpestore 40 hektar af skiløb og snowboarding terræn, faciliteter i verdensklasse, 22 km pister og 15 stier, inklusive et mogul felt på toppen. For at komme til toppen af ​​6000 fods top er der fire stolelifte med pister og en firestolelift, der også går op til 6900 fod op.

Det er vigtigt at bemærke, at den kinesiske regering bestilte opførelsen af ​​dette skisportssted, så det kunne rumme lokale og internationale skiløbere, der ikke var tilfredse med andre resorts. Wanlong Ski Resort oversvømmer aldrig på trods af at det tiltrækker tusinder om sommeren. Terrænet er massivt, og stierne er godt opdelt for at rumme forskellige kategorier af skiløbere og snowboardere.

En anden grund til, at dette feriested er meget æret i regionen, er den lange vinter, Hebei-provinsen generelt oplever. Skiferie i Wanlong Ski Resort er den længste i Kina og varer fra november til april. Og hele sæsonen er der let at leje ski- og snowboardudstyr, inklusive snescootere og andet udstyr lige inden for byen.

Interessant er Wanlong skicenter et af de bedste, mest overkommelige skiløb, snowboarding og vintereventyr i Kina. Selv på et skostrengebudget kan man have en adrenalinpumpe og vælge et pænt hotel at tilbringe ferien på. Restauranter, hoteller, snackbarer og indkvarteringsfaciliteter, inklusive en nybygget skihytte, tilbyder gæstfrihed af høj kvalitet til overkommelige priser.

For at komme til dette skisportssted er den nærmeste lufthavn i Beijing. Fra Beijing kan man tage en bus eller et tog til Zhangjiakou og senere bruge en taxa til udvej. Eller brug en bus til byen Chongli og tag senere en taxa.

Antal pister i Wanlong

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Wanlong 2
Wanlong 3
Wanlong 1
Wanlong

Priserne i Wanlong

ski

Pris på Liftkort

Det koster omkring 580 for 1 dags skiløb

Se mere her.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Ca 300 kr pr dag for leje af skiudstyr

food

En god Restaurant

Xueyou Farm House, er et sted flere besøger samt Huibin farm house.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Wanlong, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

agoda