Skiferie til Yabuli

I stedet for at gå til det normalt dyre og overfyldte mekka inden for skiløb og snowboarding i Europa, hvad med at tage på en eventyrfyldt vinterferie i Kinas Yabuli Ski Resort?

Yabuli Ski Resort er langt det største kinesiske skisportssted med moderne skihopfaciliteter og international anerkendelse. Det har hele 35 km pister og faciliteter på øverste niveau og en garanteret olympisk skioplevelse.

Det Heilongjiang-baserede skicenter ligger 177 km sydøst for Harbin og ca. 2,5 timer væk med tog. Feriestedet gennemgik for nylig en stor ansigtsløftning, der tidligere var vært for vinterasiatiske lege i 1996, de nationale vinterlege i 2008 og vinteruniversiaden i 2009.

I Kina er Yabuli-skisportsstedet uden tvivl hjerterytmen i landets travle ski- og snowboardturismeindustri. Denne facilitet er vært for hundreder af tusinder af eventyrsultne skiløbere og snowboardere og utallige fagfolk, der repræsenterer Kina i internationale alpine, langrends- og freestyle-konkurrencer.

Yabuli har formet landets rekordstore skiløbere og snowboardere i årevis nu. De fleste af dem foretrækker dette skisportssted frem for ethvert andet takket være sin avancerede infrastruktur og faciliteter og også dets fantastiske skihopfaciliteter.

En af de største attraktioner for Yabuli Ski Resort er de smukke skiløjper, der slanger sig ned fra toppen. Og selvom dette skisparadis ikke er så massivt i størrelse, præsenterer de få stier og 3 km avanceret alpinbane et adrenalinpumpende eventyr.

Yabuli Ski Resort ville også passe dig, hvis du altid har ønsket at føle spændingen ved skiløb eller snowboarding i Asiens længste og mest spændende alpine skispiste. Sneens kvalitet er imponerende, og der er en 4-pers. Doppelmayr stolelift, en 6-personers gondol, begge nyinstalleret, og flere enkelt- og dobbelt stolelifte, ni elevatorer og snepriser.

Yabuli-skisportsstedet er også et skisportssted på alle vanskeligheder, og selv når vinterferien er højest, er køerne typisk ikke længere, fordi skilifterne er effektive. Det er et helt sikkert skisports- og snowboard-feriested for hele familien.

Vinteren starter i midten af ​​november og løber frem til slutningen af ​​marts. Anlægget er typisk åbent om dagen – ingen nat-skiløb. Men det er imponerende, at der er tre skisportsfirmaer at vælge imellem og billigere ski- og snowboardudstyr og leje af udstyr.

For at komme til dette feriested er der tre togstationer til tog fra Harbin og flere pendulkørsler og langdistancebusser og taxaer.

Antal pister i Yabuli

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Yabuli 2
Yabuli 1
Yabuli
Yabuli 3

Priserne i Yabuli

ski

Pris på Liftkort

260 kr om dagen for en voksen

Se mere til priserne her.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Kan ikke finde en pris

food

En god Restaurant

Der er blandt andet Club med Yabuli og Xuexiangmu som mange besøger når de er i Yabuli.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Yabuli, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

agoda
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking.com logo
Video fra Yabuli
Skiområder i Kina
kina

SKIFERIE I KINA

Find alle skisportsstederne i Kina her og læs mere om skiferie i Kina.