Skiferie til Mavrovo

Skiferie til Mavrovo

I Nordmakedonien charmes og underholder intet skisportssted ligesom Mavrovo. Her vil de 10 km skilifter og stolelifter helt sikkert holde en nybegynder glad i en uge, tre dage for en almindelig skiløber, skøjteløber eller snowboarder og bare en weekend.

Skisportsstedet Mavrovo (alias Zare Lazarevski) er et perfekt tilflugtssted, hvis det er lidt for kedeligt at tilbringe din vinter i Skopje. Det ligger midt i Popova og Pelister ved den albanske grænse, mindre end 100 km fra hovedstaden. Ideelt set falder det inden for grænserne for National Park Mavrovo, Bistra Mountain, i en højde på mellem 1255 meter og 1860 meter.

En af de sejeste ting ved Mavrovo skicenter er den perfekte blanding af massivt, smukt skitærren, storslået natur og de generelt pulserende hoteller, natteliv og underholdningssteder. Ved at tage skiliften på skicentret Zare Lazarevski kan man udforske hele byen, følge stien fra bjerget, ned eller krydse den 7,5 km lange skiløb og snowboard-sti.

Mavrovo skisportssted er vidunderligt, alt sammen på grund af dets fremragende, velstrukturerede terræn, der holdes i skak af tunge piste-maskiner og det konstante 70 cm snefald. Natski og skøjteløb er mulig indtil midnat takket være kraftig belysning, der oplyser terrænet.

Imponerende, pister som ikke er så risikable og udfordrende. De er ikke farlige for begyndere. Skilifte og skistole er i masser, og selv midt i højsæsonen er køerne ikke så lange. Husk, at vinteren i denne enestående skønhed starter et lille landsbyskisportssted i november, før det slutter i april.

Leje af skiudstyr er tilgængeligt lige i nærheden af ​​skicentret, og ligesom de mange forskellige overnatningsfaciliteter koster de ikke en arm og et ben. Hoteller, caféer, klubber, restauranter og barer er i masser, og de er generelt overkommelige. For at komme til denne super overkommelige vinterferieferie kan du tage en bus fra Skopje.

Antal pister i Mavrovo

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Mavrovo
Mavrovo 3
Mavrovo 2
Mavrovo 1

Priserne i Mavrovo

ski

Pris på Liftkort

350 kr for 3 dage for en voksen

Læs mere her.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Kan ikke finde prisen

Men du kan læse mere her.

food

En god Restaurant

Oppe ved pisterne ligger Glamour Mavrovo og Campari Restaurant. Tag man ned vestre omkring den store så så ligger der blandt andet Mavroski Merak og Restaurant Krisijan.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Mavrovo, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

agoda
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking.com logo
Video fra Mavrovo
Skiområder i Makedonien
makedonien

SKIFERIE I MAKEDONIEN

Find alle skisportsstederne i Makedonien her og læs mere om skiferie i Makedonien.