Skiferie til Popova

Skiferie til Popova

Ankom til Nordmakedoniens hovedstad Skopje, vælg en bus, taxa eller tog, og kør direkte til Popova Shapka, til landets ældste skisportssted. Cirka 1,5 time på vejen og gå af for at starte en episk og muligvis uforglemmelig vinterferie i et lille, off-piste paradis.

Uanset om du ikke kan vente med at tage på adrenalinfyldt skiudflugt, prøve snekatte skiløb med Eskimo Freeride eller bare slappe af og slappe af væk fra hjemmet, Popova skisportssted forventer dig allerede. Ligger i en højde af 1780 m, er dette massive vinterresort så prestigefyldt, at det har været vært for både Europamesterskabet og lokale-mesterskab en gang.

Popova Sapka, eller ‘Priest’s Hat’, er ikke ligefrem den bedste makedonske skidestination. Det har kun 10 km af en skibakke, masser af off-piste i et ekspansivt snefelt, 11 stolelifte og seks træklifter og snescootere. Der er også en gondolstolelift, der dækker 7 km Tetovo – Popova Sapka-ruten.

Ideelt set er dette skisportssted et klassisk freeriding Mekka og ikke en almindelig skidestination, du ville forvente. Lokale makedonske skiløbere er flertallet i dette skisportssted, især i weekenden. Men det er en generelt sikker, familievenlig vinterferie med gearudlejning, der er let tilgængelig billigt i nærheden af ​​backcountry terrænet.

Mens den højeste top, der er tilgængelig med en skilift, er 2.510 meter over havets overflade, er alle pister over trægrænsen. Du bør ikke forvente at se nogen snemaskine, og skiløbene er også ret lave. Backcountry-ture på en Eskimo Freeride-katte skiløb er tilgængelige for skiløbere og snowboardere på alle niveauer – nybegyndere til eksperter.

Vinter i Popova Sapka er en lang og spændende sæson, der starter i december og varer indtil slutningen af ​​april. Mad og indkvartering i vinterferien koster ikke meget, og det er muligt at spise godt og bo i en luksuslejlighed på et budget.

Skisportsstedet Popova Sapka ligger ca. 8 km fra den lille by Tetovo. Skopje ligger 65 km væk, og de bedste transportformer frem og tilbage er taxier, busser og tog. Busser er billigere og mere bekvemme i modsætning til taxaer, selvom du bliver nødt til at tage en fra Tetovo. Togene kan være latterligt langsomme og udsat for forsinkelser.

Antal pister i Popova

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Popova 3
Popova
Popova 2
Popova 1

Priserne i Popova

ski

Pris på Liftkort

Ca 120 kr for en dag på ski for en voksen

Se lidt mere om priserne her.

sport

Pris på Leje skiudstyr

kan ikke finde prisen

Kig dog her.

food

En god Restaurant

Der ligger flere hoteller og ellers er der Zabeli, Casa Leone og Bachilo. Hvis det ikke lige er en kan man køre 5 km ind til Tetovo.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Popova, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

agoda
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking.com logo
Video fra Popova
Skiområder i Makedonien
makedonien

SKIFERIE I MAKEDONIEN

Find alle skisportsstederne i Makedonien her og læs mere om skiferie i Makedonien.