Skiferie til Hafjell

Med liftkortet til Hafjell er der adgang til 600 km langrendsspor i Gudbrandsdalen, så er man til langrend så er Hafjell en super fed destination.

Hafjell er er sted mange Danskere vælger at tage til hvert år når de skal på skiferie. Området har alt til at få en super god skiferie. Hafjell er en del af Lillehammer Ski som giver adgang til hele 6 områder Skeikampen, Kvitfjell, Gåla, Sjusøen og Nordseter. Så det betyder altså du har over 120 pister at stå på i løbet af skiferien. Områderne ligger ikke langt fra hinanden og derfor skal man bare tidligt ind i bilen og prøve nogle af de andre områder.

Hafjell er dog nok og du behøver ikke besøge de andre områder. Med deres 31 pister og 15 lifter hvor de 3 af dem er stolelifter så er det, det bedste af de 6 områder efter min mening. Der er en fed park hvor der er en halfpipe og der er omkring 10 hop til at blive bedre til freestyle. Kvitfjell er dog også et super fedt område med gode pister og jævnt stort område.

Der er blandt andet også et spor på 6 km hvor der er lys på, så man kan få en aftentur i smukke omgivelser.

Turen til Hafjell. De fleste danskere vil tage færgen til Oslo, og derfra så køre de 200 km der er til Hafjell som tager små 3 timer. Det gør det til et oplagt sted for mange familier.

Hafjell er et af de større skisportssteder i Norge, men der er også andre steder du kan vælge at besøge, blandt andet Gåla, Gaustablikk, Gautefall, Geilo, Hallingskarvet og mange flere

Og vil du gerne læse mere om Norge som skidestination så tryk her.

Antal pister i Hafjell

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Hafjall5 optimized
Hafjall4 optimized
Hafjall optimized
Hafjall2 optimized

Priserne i hafjell

ski

Pris på Liftkort

5 dages liftkort koster 1240 DKK for en voksen. Hvis det bestilles online.

0-6 år er gratis hvis de bære hjelm. 

Man kan bestille liftkortet hos hafjell.no.

sport

Pris på leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 5 dage fra 675 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 5 dage fra 675 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen, der kan være penge ved at leje online og så kan i se priserne her hafjell.no.

food

En god Restaurant

I Hafjell er der masser af muligheder for at få noget mad. Der er blandt andet Hafjell Pizza Drive, Ryk & Reis Restaurant og Cafe Toscana Øyer.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Hafjell, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

onlineski.dk logo
dansk bilferie logo
skiferie.dk
norsk rejsebureau owler 20160229 035953 original
Booking.com logo
rubyrejser logo
hotels.com logo
agoda
Video fra Hafjell
Skiområder i Norge
norge

SKIFERIE I NORGE

Find alle skisportsstederne i Norge her og læs mere om skiferie i Norge.

FAQ – Spørgsmål til Hafjell

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Hafjell kendt for?

Et af de bedste skiområder i Norge, som både ski-in, ski out muligheder og alt fra mindre hytter til de helt store hytter med op til 31 senge. Det er et snesikkert område som har 63 pister, hvis alt er åbent.

Hvem tager til Hafjell?

Det er alt fra familier, kærestepar, kollegaer, virksomheder og skiklubber. De tager hertil grundet skiområdets størrelse, store skihytter, det varieret terræn også fine udvalg af restauranter også selvfølgelig ”LODGEN” som er stedet for afterski.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Hafjell
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam