Skiferie til Hemsedal

Hemsedalen er vel nok et af nordens mest besøgte skisportssteder sammen med Trysil.

I Hemsedalen finder man alt man skal bruge til at få en perfekt skiferie. Der er alpint og langrendsspor i massevis, der er grønne, blå, røde og sorte pister. Der er 49 pister og 28 lifter hvor de 4 af dem er ekspresslifter som tager trykket af køen. Flere af pisterne er over 3-4 km lange. Der er mulighed for at skiløb på nogle af pisterne fra 17:30-21:00 et par dage om uge.

Hemsedalen er kendt for også at have en super fed snowpark, hvor der big jump, halfpipes, rail, boxes og meget mere. Er man mere til freeride og offpist, så kan du også nemt få dækket dine behov i Hemsedalen.

Hemsedalen er et populært ferie mål for man danske familier, der er luksushytter, med plads til mange mennesker. De er af nordisk indretning, der er 5 børnebakker, og derudover får de 0-6 årig gratis liftkort hvis de har skihjelm på.

Det er ikke mange steder i Norge at afterski er så god som den er i Hemsedal, der er flere barer osv. Skal man have noget at spise så er der også gode restauranter til at sørge for man kan få noget godt at spise.

Hemsedalen er blandt de største skisportssted i Norge, men der er også andre steder du kan vælge at besøge, blandt andet Haukelifjell, Holmenkollen, Hovden, Kirkerudbakken, Kongsberg og mange flere.

Og vil du gerne læse mere om Norge som skidestination så tryk her.

300x250 hemsedal skiferie.dk

Antal pister i Hemsedal

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Hemsedalen8 optimized
Hemsedalen6 optimized
Hemsedalen3 optimized
Hemsedalen4 optimized

Priserne i Hemsedalen

ski

Pris på Liftkort

6-8 dages liftkort koster 1580 for en voksen.

Børn fra 0-6 år er gratis så længe de har skihjelm på.

Man kan bestille liftkort hos skistar.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 390 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 390 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på hemsedal.com.

food

En god Restaurant

I Hemsedalen er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. Kjøkken Kroken, Peppes Pizza, Lodgen Spiseri, Kroken Bar & Bistro, Hollvin Restaurang, O’learys, Hemsedalen cafe og Hemsedalen Burger.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Hemsedalen, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

dansk bilferie logo
Booking.com logo
hotels.com logo
Thinggaard normal
Skiferie.dk normal
snowtrex normal
rubyrejser logo
dtf logo
Video fra hemsedal
Skiområder i Norge
norge

SKIFERIE I NORGE

Find alle skisportsstederne i Norge her og læs mere om skiferie i Norge.

FAQ – Spørgsmål til Hemsedal

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvornår starter skisæsonen i Hemsedal?

Hemsedal har skisæson fra midt november til først i maj. Datoerne kan variere alt efter hvordan vejret er.

Er der aften skiløb i Hemsedal?

Der er både aftenskiløb og morgenskiløb, det variere dog i datoerne hvornår det er, men morgenski er 07:30 til 09:00 hvor hele området åbner også aftenski fra 18:00 til 20:30. Disse tider er i højsæsonen altså fra start januar til midt/slut marts.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Hemsedal
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam