Skiferie til Noreseter

Nordseter er for dig der elsker smuk natur og langrend. Langrend er noget der giver et godt sammen hold, det er en unik oplevelse som mange unge danskere kun prøver en enkelt gang og synes det er kedeligt, for nordmænd er det dog lidt anderledes.

Der er +350 km langrendssport i skovterræn og højfjeld. Der er massere af forskellige spor, der er noget for alle niveauer.

Synes børnene det bliver kedeligt og gerne vil på langrend skal man ikke køre ret langt, ”Lillehammer ski resort” og ”Sjusjøen” ligger nedmed ikke ret langt der fra.

Nordseter er et mindre skisportssted i Norge, men der er også andre steder du kan vælge at besøge, blandt andet Kvitfjell, Lifjell, Myrkdalen, Norefjell, Oppdal og mange flere.

Og vil du gerne læse mere om Norge som skidestination så tryk her.

Antal pister i Nordseter

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Nordseter2 optimized
Nordseter3 optimized
Nordseter5 optimized
Nordseter optimized

Priserne i nordseter

ski

Pris på Liftkort

3 dages liftkort koster 500 DKK for en voksen.

Man kan se priserne på liftkort hos nordseter.no.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 5 dage fra 700 DKK

Leje af snowboard i 5 dage fra 700 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her nordseter.no.

food

En god Restaurant

De fleste restauranter ligger i Lillehammer, der er Bryggerikjelleren, Ming, Japan Sushi, Hvelvet og et par stykker flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Nordseter, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Booking.com logo
agoda
hotels.com logo
Pistekort Nordseter
Video fra Nordseter
Skiområder i Norge
norge

SKIFERIE I NORGE

Find alle skisportsstederne i Norge her og læs mere om skiferie i Norge.

FAQ – Spørgsmål til Nordseter

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvem tager til Nordseter?

Det er et område for dig som elsker langrend. Der er 350 km langrend, og hvis du ligger Lillehammer til, så er der mere end 600 km langrend.

Alpint skiløb tæt på Nordseter?

Der er kun 1 pist i området, og ellers er der Sjusøen Skisenter, som er ca. 5 km fra Nordseter. Ellers er der Lillehammer Ski Resort, som råder over Hafjell, Skeikampen, Kvitfjell, Gålå og Sjusøen. Hvor de ligger indenfor ca. 30-45 minutter.