Skiferie til Spidsbergseter

Skiferie til Spidsbergseter

Spidsbergseter er ikke for dig der gerne vil på en alpin skiferie. Området ligger meget langt ude i ingen ting, der er dog 2 grønne og 1 blå pist, der er 2 lifter.

Skiferie til Spidsbergseter, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Er man derimod til langrend, så er der 150 km at stå på. Der er meget smuk natur i hele området, der ligger et stor resort/hotel Spidsbergseter, hvor de fleste vælger at indlogere sig. Stedet hedder ”Spidsbergseter Resort”, det er muligt at komme i en swimmingpool og komme i spa her.

Dermed sagt er Spidsbergseter ikke for dig der gerne vil ud og køre stærkt på ski eller snowboard. Det er heller ikke et oplagt sted for familier med små børn, da de fleste børn hurtigt vil mene af det bliver kedeligt med langrend.

Turen til Spidsbergseter vil for de fleste danskere være at sejle til Oslo for derefter at køre små 3,5 time inden man rammer Spidsbergseter Resort Rondane.

Spidsbergseter er et mindre skisportssted i Norge, men der er også andre steder du kan vælge at besøge, blandt andet, Rauland, Røldal, Sirdal, Sjusjøen, Skeikampen og mange flere.

Og vil du gerne læse mere om Norge som skidestination så tryk her.

Antal pister i Spidsbergseter

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Spidsbergseter1 optimized
Spidsbergseter optimized
Spidsbergseter1 optimized
Salen3 optimized

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Spidsbergseter, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking
agoda
Pistekort Spidsbergseter