Skiferie til Bad Gastein

Bad Gastein er et kendt skiområde i Østrig blandt danskerne.

Det er et område hvor der kan være fuldfart på, både på pisten og uden for pisten. Gastein skiområdet byder på 200 km pister, der er ret ud sagt noget for alle. Der er massere af blå og røde pister og der er rig mulighed for at stå sort og offpist også.

Byen Bad Gastein rummer af hygge og østrigsk stil, der er massere af gode restauranter og afterski steder. Afterskien er en af grundene til at danskerne netop vælger Bad Gastein, der er højt til loftet og man kan give den gas på afterski, om man er 18 eller 60, ja så har vi alle noget til fælles og det er skisporten.

Bad Gastein har 3 områder som går ned til byen, det er Stubnerkogel, Schlossalm, som går ned fra den ene side også er der Graukogel som går ned fra den anden side. Graukogel er der ikke så mange der tager til, da det ikke er så stort et område og man ikke kan komme videre derfra til et andet området, det gør så også man på nogle dage nærmest kan have det for sig selv.

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til eller er i Bad Gastein:

De andre områder der ligger i Gasteiner dalen er Sportgastein som ligger for enden hvor man tager skibussen og til offpist mekkaet. Eller så ligger der inden Bad Gastein, Bad Hofgastein og inden det Dorfgastein som hænger sammen med Grossarltal.

Gastein er 6 skiområder der er  ikke ligger ret langt fra hinanden, de 6 områder er Sportgastein, Graukogel, Bad Gastein, Bad Hofgastein, Schlossalm og Dorfgastein.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Bad gastein

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

BadGastein3 optimized
BadGastein1 optimized
BadGastein2 optimized
BadGastein optimized

Priserne i Bad Gastein

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2130 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Amadé”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos skigastein.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Bad Gastein, via Alpinresorts.

food

Restauranter

Bad Gastein er fyldt med restauranter, det er blot at vælge om det skal være Pizzeria Angelo, Ginger n’Gin, Orania Stüberl, Gasteiner Wirtshaus eller en helt andet.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Bad Gastein, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

Sunweb normal
Skilink
Slopestar
Alpentravel logo
Hoejmark Rejser
Thinggaard normal
Skiferie.dk normal
dansk bilferie logo
hotels.com logo
Booking.com logo
snowtrex normall
Video fra Bad Gastein
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

FAQ – Spørgsmål til Bad Gastein

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Bad Gastein kendt for?

Det er det mest kendt skiområde i Gastein blandt danskerne. Her er afterski, som vi kan lide det – nemlig med lidt fart på. De er kendt for deres freeride i Sportgastein, som så bliver toppet med deres Red Bull Playstreets arrangementer, som tiltrækker de bedste freestyle skiløbere fra hele verden. Herudover er der Felsentherme som er et spa og wellnesscenter.

Hvilke lufthavne er tættest på Bad Gastein?
  • Salzburg, 96 km – 1 time og 15 minutter
  • Innsbruck, 196 km – 3 timer
  • München, 263 km – 3 timer ca.
Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Bad Gastein
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam