De 7 bedste restauranter i Bad Gastein, Østrig
Jesper S.
on december 18, 2022

Bad Gastein – den afsidesliggende dal, som første gang blev beboet af bayerske bønder i det 9. århundrede. Gastein er kendt for sin naturskønne beliggenhed i bjergkæden Hohe Tauern, Gastein-vandfaldet og en lang række Belle Epoque-hotelbygninger. Bad Gastein er grundlæggende en ski- og snowboardby i den østrigske delstat Salzburg.

På grund af den stadige strøm af turister året rundt er der mange restauranter i Bad Gastein med fine menuer, der passer til enhver smag. Ikke kun det, men et bredt flertal af de lokale restauranter, er også kun rettet særligt mod de mange skiturister. De tilbyder originale østrigske retter eller i det mindste de retter, der er populære blandt de lokale i øjeblikket.

Top restauranter i Bad Gastein, Østrig

Selv om østrigske retter ikke virker alt for eksotiske, er de fleste retter ret velsmagende – ikke for krydret eller salt. Hvis retternes skønhed kommer på andenpladsen, er det smagen af østrigske retter, der kommer på førstepladsen. Men som turist er det stadig svært at finde et godt sted at spise og nyde delikatesserne fra den pågældende region.

Det skal du ikke bekymre dig om! Vi har styr på det.

Her er de 7 bedste restauranter i Bad Gastein, som du skal prøve.

Valeriehaus Bad Gastein

Nyd de varme favoritter og lækre lokale specialiteter i den varme og hyggelige atmosfære på Valeriehaus. Denne restaurant blev oprindeligt bygget i 1889 som et shelter for vandrere og bjergbestigere af den tysk-østrigske Alpine Club. I 2012 stillede forpagterne Liene og Otto Klaffenbock Valeriehaus til rådighed for gæster efter en gennemgribende renovering.

Nu forkæler de dig med smagfulde retter i restaurantens rustikke spisestue. Der venter dig østrigske, grillretter, internationale, søde specialiteter og vegetariske retter. Hvad er den mest imponerende del? Den imponerende natur med bjergene Hohe Tauren-bjergene åbenbarer sig for dig på den mest solrige terrasse i Bad Gastein.

Gasthaus Jagerhausl

Gasthaus Jagerhausl er en restaurant i centrum af Bad Gastein, hvor lokale og gæster mødes, og er en af de bedste restauranter i Bad Gastein. Den traditionelle og trendy køkkenrestaurant byder dig velkommen med byens bedste retter. Her kan du få de hjemmelavede pizzaer tilberedt i træstensovnen inden kl. 18.00. Restauranten tilbyder østrigske, italienske, fisk, grill, vegetariske, pensionatskøkkener og søde specialiteter.

Hvad er dejligere end at nyde den friske luft i haven og en frisk tappet øl med den slående kulisse af Bad Gasteins skyline? Gasthaus Jagerhausl tilbyder også en bred vifte af musikalske arrangementer fra klassisk musik og folkemusik til jazz, som du kan opleve, mens du spiser.

Rossalm

På en restaurant, hvis filosofi er ønsket om at lave “alles yndlingsret”, kan du forvente at smage et uovertruffent udvalg af lækkerier. Rossalm ligger lige over den nedre Stubnerkogel-kabelbanestation i Bad Gastein og er et ideelt sted for skiløbere såvel som for ikke-skiløbere. De lækre regionale og sæsonbestemte retter i restauranten omfatter salater, forretter, orientalsk, pasta, burgere, SuBe Sunden, mexicansk, omelet, kaffe og desserter. Alle disse retter er tilberedt med de bedste regionale økologiske produkter.

Desuden ledsages du af den fantastiske udsigt over hele Gasteins bjerglandskab, mens du nyder dine måltider. Efter skiløb kan du slappe af til middag i baren eller foran den åbne ild.

Backerwirtsgut

På den traditionelle restaurant Backerwirtsgut (siden 1705) er du hjerteligt velkommen til at smage de typiske østrigske retter og hjemmelavet mad sammen med alle slags lokale drikkevarer. Det er et af de bedste steder i Bad Gastein, hvor man kan efterlade alle sine bekymringer og nyde naturen, cykling, golf, vandreture, bjergbestigning og meget mere. Gasthaus Backerwirtsgut ligger i Bad Bruck-distriktet og er omgivet af hjerteskærende bjerglandskaber.

Restauranten byder på salater, lam, svampe, vildt og lokale opskrifter. Mens de hyggelige lokaler, hvor der serveres original østrigsk husmandskost, er også ideelle til barnedåb, fester, fester og meget mere – måske mest for lokale.

Orania-Stuberl

Orania-Stuberl har været en traditionel restaurant siden 1924 og er kendt for sine regionale specialiteter. Den rustikke atmosfære akkompagnerer dig, mens du får serveret østrigske øl og vine til de regionale retter. Delikate, men traditionelle og klassiske østrigske retter omfatter Wiener Schnitzel, Tyrolean Grostel, Kaiserschmarrn, Kasspatzle, Zwiebelrostbrate og meget mere.

Udover østrigske retter tilbyder Orania-Stuberl også en stor del af det italienske køkken. Alt dette venter i den behagelige atmosfære i restauranten, hvor du kan nyde delikatesserne i fulde drag.

Bellevue alm Mutter Aller Hutten

Bellevue alm Mutter Aller Hutten er kendt for sin gæstfrihed, humor og kølige drinks og er endnu et sted, hvor du kan få lækre østrigske retter, mens du nyder den fantastiske flotte natur. Restauranten tilbyder traditionel østrigsk, fondue og andre delikatesser, med åben stor pejs i baggrunden, samt i en rustik hytte med en helt fantastisk indretning.

Restauranten har været et af de mest legendariske samlingssteder for lokalbefolkningen og turister i årtier. Uanset om det er solopgang eller solnedgang, kan du nyde den rene natur uden nogen distraktioner, mens du spiser nogle af de mest ikoniske retter i østrig.

Restaurant Zur Post

Restaurant Zur Post er en af de bedste og eksperternes valg i Bad Gastein og er berømt for sin kulinariske kreativitet og opmærksomhed på detaljer. Kokkens professionalisme præsenterer en helt fantastisk gourmetoplevelse.

Det, der gør denne restaurant til et ideelt sted, er de sæsonbestemte og lokale produkter, som bruges til at tilberede retter af høj kvalitet til en rimelig pris.

Konklusion af restauranter i Bad Gastein

Det er ikke længere svært at finde en restaurant som er værd at prøve i Bad Gastein. Vi har ovenfor noteret en liste over de 7 bedste restauranter i Bad Gastein, hvor du kan nyde lokale såvel som internationale retter. Gå ud og prøv en af disse restauranter, og glem ikke at dele din favorit med os.

Jesper S.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

Valle d'Aosta
jan 10 2023

Valle d’Aosta – Italiens bedste skiområder

Aosta den mindste region i hele Italien, både målt på størrelse og indbyggere. Men det...
Skiferie betyder skiudstyr
nov 04 2022

Skiferie betyder skiudstyr

Skiferie betyder skiudstyr Måske har du gået med overvejelserne længe. Skal man tage på...
Skiferie i uge 17
okt 22 2022

Skiferie i uge 17

Skiferie i uge 17, absolut sidste uge på ski i sæsonen Skal du have de sidste uge af...
Skiferie i uge 16
okt 22 2022

Skiferie i uge 16

Skiferie i uge 16 en fin afslutning på skisæsonen Der er intet bedre end at nyde en...
Skiferie i uge 15
okt 22 2022

Skiferie i uge 15

Skiferie i uge 15 Skisæsonen nærmer sig sin afslutning, men det betyder ikke, at det...
Skiferie i uge 6
okt 22 2022

Skiferie i uge 6

Godt at vide om skiferie i uge 6 Uge 6 er det perfekte tidspunkt til at tage på skiferie...
Skiferie i uge 14
okt 16 2022

Skiferie i uge 14

Skiferie i uge 14 Nu hvor vinteren endelig er ved at gå på hæld, ser mange mennesker...
Skiferie i uge 13
okt 16 2022

Skiferie i uge 13

Vores bud på en skiferie i uge 13 Der er noget helt specielt ved Avoriaz. Måske er det...
Skiferie i uge 12
okt 16 2022

Skiferie i uge 12

Skiferie i uge 12 Vi har taget et kig på destinationer som passer godt til en skiferie i...
Skiferie i uge 11
okt 15 2022

Skiferie i uge 11

Skiferie i uge 11, alt du skal vide Uge 11, så er vi ved at være i den side uge i marts,...
Skiferie i uge 10
okt 15 2022

Skiferie i uge 10

Den perfekte skiferie i uge 10 Er du i tvivl om du kan tage på skiferie i uge 10, så kan...
Skiferie i uge 9
okt 15 2022

Skiferie i uge 9

Skiferie i uge 9, alt du skal vide Hvis du er på udkig efter en skiferie, der ikke...
Skiferie i uge 5
okt 15 2022

Skiferie i uge 5

Uge 5 måske den perfekte uge til skiferien Ifølge nogle er uge 5 den perfekte uge til at...
Skiferie i uge 4
okt 15 2022

Skiferie i uge 4

Fordele ved at tage på skiferie i uge 4 En af de fantastiske ting ved skiløb er, at det...
Skiferie i uge 3
okt 15 2022

Skiferie i uge 3

De bedste skisportssteder til en uge 3 ferie i Europa Det er den tid på året igen. Tid...
Skiferie i uge 2
okt 15 2022

Skiferie i uge 2

Bedste skiområder til skitur i uge 2 Hvis du planlægger en skiferie, og du de bedste...
Skiferie i uge 1
okt 15 2022

Skiferie i uge 1

5 grunde til at tage på skiferie i uge 1 Skisæsonen er over os, og det betyder, at det...
okt 14 2022

Sådan vælger du den perfekte skijakke

Sådan vælger du den perfekte skijakke Vintersæsonen nærmer sig, og det er tid til at...
Skiferie i uge 52
aug 15 2022

Skiferie i uge 52

Skiferie i uge 52 / Nytår En skiferie er den perfekte måde at fejre nytåret på. Der er...
Skiferie i uge 51
aug 15 2022

Skiferie i uge 51 / Julen

Skiferie i uge 51 / Juleferien En skiferie er den perfekte måde at fejre julen på. Der...