Skiferie til Bad Kleinkirchheim

Skiferie til Bad Kleinkirchheim

Bad kleinkirchheim eller St. Oswald er det område der giver 103 km pister.

Skiferie til Bad Kleinkirchheim, kan købes hos: Alltime Travel, Thinggaard, Skiferie.dk, Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Bad Kleinkirchheim: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Bad Kleinkirchheim: CheckYeti

Bad Kleinkirchheim er en hyggelig by som ligger i de østrigske alper, det er en mindre by som byder på super skiløb til hele familien.

Mange af hotellerne har ski in – ski out, og derfor er der flere og flere familier der tager her til. Det er varieret sværhedsgrader af pisterne, så man får noget ud af området selvom man er nybegynder eller lettere erfaren skiløber.

Området har som lagt 103 km pister, hvor de fleste er røde, dertil er der 24 lifter, den længste piste er 4 km lang og byen ligger i 1087 meters højde og det højeste punkt ligger i 1968.

Der er 42 km langrendsspor. Liftsystemet super fint og man vil ikke op leve lange køer her, området er 97% dækket af snekanoner. Er man til offpist så er der også gode muligheder for det.

Der er en snowpark ”Snowpark Bad Kleinkirchheim”, det er en funpark som byder velkommen til alle om man er erfaren i parken, eller man er ny og gerne vil prøve at af på kickers, rails, tubes og boxes. Der er flere jib elementer.

Området har flere gode hiking ruter, spisesteder, afterski steder, svømmehal, wellness og spa muligheder.