Skiferie til Eben

Eben er et familie skiområdet som er en del af Salzburger SportWelt.

Det er et billigt område at bo i og derfor vælger mange at bo her og blot tage skibussen hvis de gerne vil benytte området i fx Wagrain eller Flachau.

Det er et område hvor der ikke er mega mange pister, men der er gode pister til børn og nybegyndere, der er også et børneområde hvor der sat figure op, og der er en mascot i området som altid er klar til at snakke med de små.

Derudover er der også en fun park med et par mindre kickers, rails og boxes. Der er sat kameraer op i den park som kan filme dig mens du øver dig på at blive den vildeste freestyler.

Der er et kamera point i Eben som gør at man ikke skal til at spørge en efter om de vil tage et billede af en, så kan man blot tage sit liftkort og scanne det og derefter hente billedet på eben.at.

De 9 områder der ligger i Salzburger Sportwelt – Eben, Filzmoos, Flachau, Flachauwinkl-Kleinarl, Goldegg, Radstadt-Altenmarkt, St. Jöhann Pongau, Wagrain og Zauchensee-Flachauwinkl.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Eben

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

EbenMontePopolo optimized
EbenMontePopolo3 optimized
EbenMontePopolo2 optimized
EbenMontePopolo1 optimized

Priserne i Eben

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2130 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Amadé”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos salzburgersportwelt.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for en voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for en voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan leje det her sport2000rent.com.

food

Restauranter

Eben Monte Popolo byder på flere spisesteder, der er blandt andet Landzeit Eben Nord, Landzeit Eben Süd, Steiner’s, Jausenstation Moosalm og flere hoteller.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Eben, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

Booking
Video fra Eben
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Eben
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam