Skiferie til Fageralm

Skiferie til Fageralm

Fageralm er et mindre skisportssted som ligger mellem Radstadt og Reiteralm.

Skiferie til Fageralm, kan købes hos: OnlineSki, Sunweb, Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Schladming: Intersport Rent

Det er et smukt område hvor der er plads til hele familien, dog er området mest egnet til nye på ski.

Fageralm er en del af Schladming-Dachstein, det er et område hvor der er brede pister hvor der er plads til alle. Det er et smukt naturområde, hvor der er massere af snekanoner til at sikre en lang sæson. Fageralm ligger også kun 3 km fra Reiteralm som danner rammerne for 4 bjerge i Schladming området.

For de mindre børn er der skiskoler hvor man kan sende sine børn hen, der er tema ruter hvor der er sat figure osv op. Der er lavet 3 af disse pister til børn. Så området er meget egnet til familier med små børn.

Schladming Dachstein er et større område af Ski Amadé liftkortet, der er hele 7 steder i områder, de 7 steder er Dachstein-Gletsjeren, Fageralm, Hauser Kaibling, Planai Hochwurzen, Ramsau, Reiteralm, Ski Galsterberg.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Fageralm

pister 3 grøn

Grønne pister