Skiferie til Flachau

Flachau er et super skiområde, som ligger tæt op af Wagrain og St. Johann. Det er et smukt og hyggeligt område hvor der er noget for hele familien.
Der er 120 pister i området, 90% af pisterne er blå og røde, der er 45 moderne lifter, der er mere end 60 restauranter & barer i området Salzburger SportWelt.
Flachau er et meget familie venligt område hvor der er plads til alle, området er mest egnet til nye på ski og lettere erfarne skiløbere. Der er børneområder i området, der er en snowpark som ligger i Alpendorf.

Flachau byder på 35 km pister 6700 meters nedfarter. 20 lifter, højeste punkt er i 1980 meters højde og laveste punkt er i 759 meters højde.

De 9 områder der ligger i Salzburger SportweltEben, Filzmoos, Flachau, Flachauwinkl-Kleinarl, Goldegg, Radstadt-Altenmarkt, St. Jöhann Pongau, Wagrain og Zauchensee-Flachauwinkl.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Flachau

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Flachau5 optimized
Flachau1 optimized
Flachau7 optimized
Flachau optimized

Priserne i Flachau

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2130 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Amadé”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos salzburgersportwelt.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for en voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for en voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan leje det her skiset.dk.

food

Restauranter

Flachau byder på mange spisesteder, der er blandt andet. Steakhaus Schusterhaeusl, Paularei, Hoagascht, Possruck, Herzerl Alm, Rodelalm og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Flachau, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

snowtrex normall
Hoejmark Rejser
onlineski.dk
Sunweb normal
Booking.com logo
hotels.com logo
Skiferie.dk normal
Video fra Flachau
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Flachau
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam