Skiferie til Flachau

Skiferie til Flachau

Flachau er beliggende i hjertet af Ski Amade, Østrigs største skiområde, og det er en del ”Snow Space”. Flachau er omdrejningspunktet for skiløbere og snowboardere, der søger enestående skioplevelser, spænding og underholdning på deres skiferie i Østrig.

Med flere internationale anerkendelser for venligheden, velplejede pister, stabile sneforhold, sikkerhed på pisten, gode forhold til snowboarding, fint udvalg af restauranter og barer , er Flachau den ideelle destination for alle.

Skiferie til Flachau, kan købes hos: Højmark, OnlineSki, Skiferie.dk, Snowtrex, Sunweb, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Flachau: Intersport Rent, Alpinresorts

Enestående piste-udvalg

Flachau har et bredt udvalg af pister, herunder world cup pister, speed test pister, aftenskiløb, familiepister og gode områder til børn. Tre nedre stationer i Flachau muliggør individuel påstigning, hvilket betyder at det er lidt lige meget hvor man bor i byen, for at bo tæt på lifterne.

35 km pister 6700 meters nedfarter. 20 lifter, højeste punkt er i 1980 meters højde og laveste punkt er i 759 meters højde.

Børnevenlige Flachau

For børnene er Snow Space Flachau et fantastisk eldorado, takket være “snow-spacester”-liftene, der er designet specielt til de små. Der er rigtige gode skiskoler i hele området, så har man børn der skal i gang med at lære at stå på ski, så vil vi anbefale man lige betaler prisen for de kan komme på skiskole måske 3 dage. Der er mange nemme pister i bunden af Flachau, hvor man godt selv kan lære det. Men med en instruktør som kender de grundlæggende teknikker omkring skisport, så kan man typisk klare de røde pister sidst på uden.

For de mindste gæster, der endnu ikke har udviklet en kærlighed til sneen, er der børnehaver, hvor de kan hygge sig under deres skiferie i Flachau – det er muligt at aflevere dem her og de kan snakke med andre børn, mens forældre har et par timer på pisterne.

Højteknologiske liftsystemer

De topmoderne liftsystemer, med en kapacitet til at transportere 26.000 personer pr. time, garanterer en hurtig og behagelig opstigning uden forsinkelser. Der bliver investeret mange penge i nye og hurtigere lifter særligt i Ski Amadé. Det er både for at mindske køerne men også for at give dem der kommer her mere tid på pisten og dermed mere kvalitet under skiferien

Ski Amade: Østrigs største skiområde

Ski Amade – Østrigs største skiområde – har 5 topregioner og 25 skidestinationer. Et liftkort er alt man behøver for at opleve hele området Ski Amade, med i alt 760 kilometer pister og 270 lifte.

Skiområder i Ski amadé:

  • Salzburger Sportwelt
  • Schladming-Dachstein
  • Großarltal
  • Gastein
  • Region Hochkönig

Bus service direkte til pisterne

Snow Space skibusserne kører direkte fra hoteller/lejligheder til en af lifterne. Skibusserne afgår hvert 15. minut og er gratis for alle der har liftkortet. Skibusserne er grundstenene for at man får mest muligt ud af Snow Space skiområdet, det gør det muligt du kan tage bussen lidt før på morgenen også komme til Wagrain fx man kan komme rundt i hele Ski Amadé med skibusserne. Men sørg for at tjekke op på busplaner, så man ikke står og er helt forvirret over det dernede. Vi kan også anbefale man henter Ski Amadé appen.

Sneforhold i Flachau

Med over 300 snekanoner, kombineret med naturligt snefald, er der garanteret en god skiløbsoplevelse i hele sæsonen. Uanset vejrforholdene kan du være sikker på, at pisterne altid er klar.

Du kan jo tjekke op på snestatus med webcams fra Flachau.

Afterski, restauranter og andre aktiviteter i Flachau

Når dagens skiløb er slut, er Flachau stedet for afterski. Der er mere end 20 skihytter, bjergrestauranter og terrasser, der lader dig fuldende din dag præcis som man ønsker at slutte endt skidag. Her er der plads til alle – fra hyggelige rustikke omgivelser til en hæsblæsende afterskifest. Vi kan anbefale Hofstadl, Ema’s Pub og Dampfkessel.

Kulinariske oplevelser i Flachau

Udover den fantastiske skiløb, byder Flachau også på en bred vifte af gode spisesteder. Lokale og internationale specialiteter kombineres på menuerne, så uanset om du er til en stabil schnitzel, pizza, kogt oksekød eller pandekager, vil du kunne få noget, der falder i alles smag. Restauranterne byder på et stort udvalg, der garanteret vil tilfredsstille enhver gane. Mange af restauranterne bliver til afterskisteder, hvor der er lidt forskel på hvilken fest der bliver i forhold til hvor fin restauranten er.

Højdepunkter i Snow Space Salzburg

Snow Space Salzburg har taget et utvetydigt skridt for at sikre børns sikkerhed. Alle skilifte er udstyret med børnesikringsstænger – en markering, der viser engagement i at tilbyde en sikker skioplevelse for de yngste på skiferien.

Wagrainis WinterWorld: For de mindste skiløbere

Her er en række aktiviteter for de mindste i familien i Wagrainis Vinterverden. Her er et magisk tæppe, kælkning, mini-hastighedscheck, begynder Snowpark, og et lille dværge legehus som bliver brugt til en kort pause.

Funslope Wagrain: Boardercross og snowpark

Funslope Wagrain, kombinerer de bedste elementer fra Boardercross og Snowpark til en enkelt tur, der garanterer en god oplevelse for både børn og voksne.

Kids run Flachau

Kids run Flachau giver en unik skiløbsoplevelse for de yngste skiløbere. De kan her prøve at køre over bump og lette forhindringer, gennem en snetunnel og gennem ringe – alt sammen designet til at gøre skiløb til en sjov oplevelse i håb om det bliver vilde med sporten.

Djævle Ruten

På Djævlens Rute kan man møde “Krampusse”, hekse og andre Pongauer mytiske væsner. Denne skovtur er en fantastisk måde at kombinere skiløb med lidt eventyr og kulturel udforskning af området.

Snowpark Alpendorf: Epicentret for freestylere

For freestyle skiløbere og snowboardere, er Snowpark Alpendorf det ultimative sted at være. Med et bredt udvalg af forhindringer og ramper, er parken det epicenter for freestyle-aktiviteter i Snow Space Salzburg.

Absolut Park: Østrigs største snowpark

Over de sidste 20 år er Absolut Park ikke kun vokset sig til Østrigs største snowpark, men også en af Europas mest berømte snowparker. Snowparken har alt, den er for både helt nye, men faktisk også professionelle atleter. Det er en park som tager tid at bygge, og den bliver bygget som sæsonen forløber sig, så kommer man i åbningsugen, så skal du ikke forvente dig den helt store park som her vil være i uge 7 eller uge 8.

Parken strækker sig over 1,5 km og er opdelt i syv sektioner: Kicker Line, Rail Yard, Beginner/Medium Line, Rail/Halfpipe Line, Jib Park, Cross Run og The Stash. De mere end 100 forhindringer vedligeholdes dagligt af et professionelt formningshold for at skabe de perfekte forhold.

Aktiviteter i Flachau

Her er alt fra spændende udendørs aktiviteter til udfordrende terræner for børn og voksne, her der noget for enhver smag. Der er ingen grund til at holde sig til de veltrådte skispor i Flachau. Byen har en bred vifte af aktiviteter, der vil få din adrenalinhunger til at stige.

Paragliding i Alperne

Forestil dig at svæve over de sneklædte alper, mens du ser ned på verden fra et helt nyt perspektiv. I Flachau har du muligheden for at prøve paragliding, en unik og uforglemmelig oplevelse, hvor man gerne vil prøve at føle sig som en fugl.

Vintervandring

Gå på opdagelse i det smukke vinterlandskab. Nyd stilheden og roen på en vandretur, mens du tager i den friske alpine luft og de fantastiske udsigter. For mange er det her en oplevelse, som man burde tage på skiferien, men ikke får det gjort.

Kanetur med hest

Nydelige snedækkede landskaber kan også nydes i en mere romantisk indstilling. En hestetrukket kane er den perfekte måde at opleve Flachau’s naturskønne omgivelser.

Snow-Rafting

Søger du efter en mere adrenalinfyldt oplevelse, kan du prøve snow-rafting. En hurtig og sjov aktivitet, der vil få pulsen op.

Erlebnis Therme i Altenmarkt

Hvis du trænger til at forkæle dig selv og måske dine børn eller kæresten så kan man tage bussen til Erlebnis Therme i Altenmarkt. Her får man et indendørs og udendørs opvarmet bassin, wellness-behandlinger og meget mere.

Hotellerne i Flachau

Flachau er et roligt område beliggende i hjertet af Salzburg, Østrig. Den hyggelige by er hjemsted for flere lækre og komfortable hoteller. Fra Hotel Flachauerhof til Hotel Waidmannsheil og Hotel Felsenhof, lad os dykke dybere ind i, hvad disse etablissementer har at tilbyde.

Hotel Flachauerhof

Hotel Flachauerhof, et fint 4-stjernede hotel, beliggende i centrum af Flachau. Inviterer dig til at opleve skiferien i en af Østrigs smukkeste regioner. Hvad enten du er til skiløb eller vandring, ønsker at forkæle dig selv med kulinariske lækkerier, eller vil behandle din krop, sind og sjæl i det nye wellness-område, er du altid i gode hænder på dette 4-stjernede hotel. Det ligger praktisk placeret med nem adgang via A10 Tauern Motorvejen, og har både parkering og busstoppested lige udenfor døren.

Hotel Waidmannsheil

Hotel Waidmannsheil er et familiedrevet hotel beliggende i hjertet af Flachau. Grundet den perfekte placering ved siden af Star Jet1 skiliften, kan du tage en bilfri ferie her. De tilbyder høj standard indkvartering, med faciliteter som et indendørs pool med massagebord, fitnessrum, finsk sauna, bio sauna, infrarød kabine, aroma dampbad og afslapningsrum. Start dagen med den lækre morgenbuffet og slut den af med en dejlig middag, hvor man kan vælge mellem forskellige retter.

Hotel Felsenhof: Det perfekte sted for familier

Hotel Felsenhof har børnepasning for børn over et år fra søndag til fredag. Derudover er der gratis skiudstyr til børn op til 5 år. Begyndere kan prøve deres første skiløb på deres egen øvepiste lige ved hotellet, og de mindste kan prøve ski-karrusellen. De har også et 200m² børneområde, der sikrer sjov og underholdning for børnene.

Læs mere om: Hoteller i Flachau

Transport fra lufthavne til Flachau

Flachau ligger strategisk godt placeret i forhold til flere internationale lufthavne. Den nærmeste lufthavn er Salzburg, der er bare 75 km fra Flachau. De næst nærmeste internationale lufthavne er Innsbruck og München, der begge ligger omkring 250 km væk. Så uanset hvor du kommer fra, er det let og bekvemt at komme til Flachau. Er man 4 der flyver, så giver det rigtig god mening bare at få noget alpe transport, altså noget taxi.

De 9 områder der ligger i Salzburger SportweltEben, Filzmoos, Flachau, Flachauwinkl-Kleinarl, Goldegg, Radstadt-Altenmarkt, St. Jöhann Pongau, Wagrain og Zauchensee-Flachauwinkl.

Antal pister i Flachau

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Flachau5 optimized
Flachau1 optimized
Flachau7 optimized
Flachau optimized

Priserne i Flachau

ski

Pris på Liftkort "Ski Amadé"

Som familie på 4, kan man hurtigt spare op til 80 euro ved at bestille online i god tid.

6 dages liftkort koster 2.570 DKK for en voksen.

6 dages liftkort koster 1.995 DKK for et barn født mellem 2004-2007

6 dages liftkort koster 1.290 DKK for et barn født mellem 2008-2017

Man kan bestille på skiamade.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for en voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for en voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Flachau, via Alpinresorts eller på Intersport Rent.

food

Restauranter

Flachau byder på mange spisesteder, der er blandt andet. Steakhaus Schusterhaeusl, Paularei, Hoagascht, Possruck, Herzerl Alm, Rodelalm og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Flachau, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

snowtrex normall
Hoejmark Rejser
onlineski.dk
Skiferie.dk
Sunweb normal
Booking.com logo
agoda
hotels.com logo
Video fra Flachau
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

FAQ – Spørgsmål til Flachau

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er godt ved Flachau?

Det er en del af ”Snow Space Salzburg” og en del af ”Ski Amadé” som giver op til 760 piste km. Det betyder du får alt hvad du har brug for på skiferien. Men Flachau har været kendt som et godt familie skiområde, som ligger op af flere kendt skiområder som Wagrain, Bad Gastein, Obertauern og Schadming.

Hvilke lufthavne er tættest på Flachau?
  • Salzburg, 72 km – 1 time ca.
  • München, 232 km – 3 timer ca.
  • Innsbruck, 247 km – 3 timer ca.
Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Flachau
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam