Skiferie til Flachauwinkl-Kleinarl

Skiferie til Flachauwinkl Kleinarl

Flachauwinkl-Kleinarl også kaldt Shuttleberg byder på km pister. Det er meget familievenlige pister som er blå de fleste af dem.

”Absolut Park” som er en af de største snowparker i i Østrig ligger nemlig på Shuttlebjerget, her er omkring 100 kickers, masser af boxes og rails.

Der er noget for alle om man er helt ny i parken eller skal til at træne op til et DM i freestyle. I bunden af parken ligger ”The Chill House” som er et sted hvor mange snowboarder og freestyleskiers mødes og snakker og chiller.

I denne sæson fra december 2020 åbner de den helt nye ”Panorama Link” som gør det muligt at komme rundt i 3 områder, de 3 områder der bliver koblet sammen er Snow Space Salzburg ”Wagrain”, Shuttleberg Flachauwinkl-Kleinarl og Zauchensee. Det er altså lidt af en gamechanger.

De 9 områder der ligger i Salzburger SportweltEben, Filzmoos, Flachau, Flachauwinkl-Kleinarl, Goldegg, Radstadt-Altenmarkt, St. Jöhann Pongau, Wagrain og Zauchensee-Flachauwinkl.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Flachauwinkl Kleinarl

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Kleinarl1 optimized
Kleinarl4 optimized
Kleinarl2 optimized
Kleinarl3 optimized

Priserne i Flachauwinkl Kleinarl

ski

Pris på Liftkort "Ski Amadé"

Som familie på 4, kan man hurtigt spare op til 80 euro ved at bestille online i god tid.

6 dages liftkort koster 2.570 DKK for en voksen.

6 dages liftkort koster 1.995 DKK for et barn født mellem 2004-2007

6 dages liftkort koster 1.290 DKK for et barn født mellem 2008-2017

Man kan bestille på skiamade.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for en voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for en voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Flachauwinkl, via Alpinresorts.

food

Restauranter

Kleinarl byder på et par restauranter, der er blandt andet Hirner’s, Cafe Aichhorn, Gasthaus Galler, Cafe Olympia også er der en del hoteller.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Flachauwinkl Kleinarl, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

snowtrex normall
Sunweb normal
agoda
Booking
hotels.com logo
Video fra Flachauwinkl Kleinarl
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

FAQ – Spørgsmål til Kleinarl

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er specielt ved Kleinarl?

Shuttleberg, som Kleinarl ligger under, har Østrig største snowpark. Der er 40 km pister i nær området, og 350 km hvis man tager hele Salzburger Sportwelt, 760 km hvis man tager hele Ski Amadé. ”Panorama Link” gondolen som åbnede i 2020, har gjort området meget bedre og hurtigere at komme rundt i.

Hvilke lufthavne er tættest på Kleinarl?
  • Salzburg, 76 km – 1 time
  • München, 236 km – 3 timer ca.
  • Innsbruck, 251 km – 3 timer
Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Flachauwinkl Kleinarl
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam