Skiferie til Galtür

Skiferie til Galtür

I Galtür er det muligt at komme på aftenski hver onsdag fra 19:30 – 22:30, det er en fantastisk oplevelse hvis man ikke har prøvet det før.

Galtür ligger ikke langt fra Kappl, Ischgl eller See, hvor man kan komme til med gratis skibus.

Skiferie til Silvretta Galtür, kan købes hos: Sunweb, Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Silvretta Galtür: Alpinresorts, Intersport Rent

”Siggi’s Bambiniand” er et område for små børn, hvor der er en skikarrusel, et bånd hvor de bare skal stå på, for at komme op. Der er en lille slalom bane også. Efter ”Bambiniland” Tager man til ”Adventure Land” hvor der er en skicross bane, der er en race track bane for familier, der er en ”hunters trail” hvor der er sat træ dyr op. Fun slopes og tunneller og mere godt.

Action Park i Silvapark Galtür, er for dig der elsker udfordringer, der er kickers i flere størrelse, rails og boxes. Derudover er der en speed rute som måler ens hastighed og der er en racetrack pist.

Afterski foregår her Addis Abebar, Faulbrunn Alm, Fluchthorn Alm, Panoramatenne. Lever det ikke op til dine krav er det Ischgl du skal til, du finder sjældent afterski som i Ischgl.

Der er 46 km pister i området. Derudover er der 50 km langredsspor i varieret terræn. Er man til offpist har området også muligheder for det, sørg dog for at have udstyret i orden, der er 4 ruter der er lavet til det.

Tjek hvordan skiområdet/snestatus ser ud via webcams fra Galtür.

Silvretta regionen samler Galtür, Ischgl, Kappl og See. Dette giver dig liftkortet ”Silvretta ski pass” hele området ligger i Paznauntal dalen.

Det højeste punkt på liftkortet er 2872 meters højde og det laveste er i 1175 meters højde. Der er omkring 150 km pister, der er ca 65 lifter, der er 4 funparker, hvor de 2 største er i Ischgl. Der er flere børneområder hvor de små kan blive bedre på ski sammen med andre på deres størrelse til en fornuftig pris af skiskoler.

Der er flere kælkebaner i området som børnene finder sjove, der er aftenskiløb i Galtür og See en gang om ugen. Er man til afterski og det gerne skal gå lidt hurtigt så skal man tage til Ischgl.

72 km blå, 219 km rød, 74 km sort.

Antal pister i Galtur

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Galtür2 optimized
Galtür3 optimized
Galtür optimized
Galtür1 optimized

Priserne i Galtür

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2350 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Silvretta Ski Pass”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos galtuer.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Galtür, via Alpinresorts.

food

Restauranter

Der er flere spisesteder, der er blandt andet Gashof Alpkogel, Restaurant Belvedere, huber Stadl, Hotel Fluchthorn og en del flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Silvretta Galtür, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

snowtrex normall
Sunweb normal
agoda
hotels.com logo
Booking
Video fra Galtür
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.