De 8 bedste hoteller i Galtür, Østrig

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Galtür, beliggende i hjertet af Ischgl-dalen, er perfekt for familier, der søger en uforglemmelig skiferie. Kendt for deres store udvalg af aktiviteter uden for pisterne, byder denne charmerende landsby på en unik kombination af oplevelser og afslapning for alle aldre.

Skiløb i Galtür

Selvom Galtürs skiterræn dækker 43 km, tilbyder det en solid variation, der appellerer til både begyndere og erfarne skiløbere. Med hurtige lifte og velorganiserede faciliteter er Galtür det perfekte udgangspunkt for godt skiløb og god snowboarding.

Begynderparadis

For nybegyndere er Galtür et drømmested. Ved foden af pisterne finder man en fremragende begynderzone, som sikrer en blid og sjov indføring af teknikken inden man drager længere op på bjerget.

Familie oplevelser

For familier byder Galtür på seks særlige “Eventyrland”/-områder fordelt på bjerget. Disse områder er designet til at give sjove og udfordrende oplevelser for børn, samtidig med at de styrker deres færdigheder på en sikker og spændende måde.

De mere erfarne skiløbere

Mere erfarne skiløbere og snowboardere vil finde de spændende udfordringer ved at tage Breitspitzbahn-gondolen op. Galtür er også et ideelt springbræt til regionens bedste og mest tilgængelige ski touring, hvilket giver ekstra krydderi på skiferien.

Skiferie til Silvretta Galtür, kan købes hos: Sunweb, Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Silvretta Galtür: Alpinresorts, Intersport Rent

Alpenhotel Tirol

Alpenhotel Tirol, Galtür
De 8 bedste hoteller i Galtür, Østrig

Alpenhotel Tirol er mere end bare et hotel. Drevet af den samme familie gennem generationer, er det blevet et ikon i Galtür. Hotellets placering mellem floden og de snebeklædte enge får man her en fredelig atmosfære, med fordel af den korte gåtur til byens centrum, har du hele pakken her.

Fordele ved Alpenhotel Tirol:

 • Beliggenhed: Hotellet ligger blot et stenkast fra et ski bus stoppested, hvilket gør det let at komme til og fra pisterne.
 • Wellness: Efter en dag på ski kan du slappe af i saunaen.
 • Bar: Start aftenen med drikkevarerne inden du sætter dig i loungen for at snakke dagens eventyr igennem.
 • Maden: Nyd en lækker 4-retters menu med regionale specialiteter, såsom ostefyldte dumplings og friskt bagværk.

VAYA Galtür

VAYA Galtür
De 8 bedste hoteller i Galtür, Østrig

VAYA Galtür er mere end bare et hotel. Med deres nylige renovering er dette luksusresort blevet et eftertragtet sted for dem, der søger enestående komfort midt i Galtürs maleriske omgivelser.

Fordele ved VAYA Galtür:

 • Beliggenhed: Kun 9 km fra liftene i Ischgl og 2 km fra Galtürs liftene, gør dette hotel til et centralt opholdssted for dem der vil have lidt af begge dele. Med skibussen, der stopper blot 20 meter fra hotellet, bliver man transport til pisterne hurtigt.
 • Indkvartering: Værelser og suiter er indrettet med sans for detaljer, komfort og luksus. Fra kingsize-senge med bløde dyner til tekøkkener udstyret med Nespresso-maskiner, hver detalje kranser til den ypperste luksus.
 • Wellness: Efter en dag på ski kan man forkæle sig selv i hotellets spa, der inkluderer en sauna, bio-sauna og et tyrkisk dampbad. Den indendørs pool er også perfekt til afslapning.
 • Restauranten: VAYA Galtürs restaurant og lounge har et udvalg af gourmetretter og drikkevarer, alt sammen præsenteret i en atmosfære af elegance.

Hotel Wirlerhof

Hotel Wirlerhof, Galtür
De 8 bedste hoteller i Galtür, Østrig

Hotel Wirlerhof er indbegrebet af traditionel tyrolsk charme kombineret med moderne faciliteter. Med en ideel beliggenhed lige ved bunden af Birkhahn stoleliften, har man fra hotellet nem adgang til både pisterne og skiskolen.

Fordele ved Wirlerhof Speciel:

 • Beliggenhed: Direkte ved basestationen af Birkhahn stoleliften, så det er nemt at starte din skidagen som en af de første på pisten.
 • Indkvartering: Med en fokus på den traditionelle tyrolske stil byder hotellet på komfortable værelser, der afspejler regionens kulturarv.
 • Wellness: Udover en indendørs pool og spabad, har hotellets spa også en række behandlinger, der sikrer, at gæsterne slapper af og lader kroppen op igen efter en dag på pisterne.

Hotel Fluchthorn

Hotel Fluchthorn, Galtür
De 8 bedste hoteller i Galtür, Østrig

Hotel Fluchthorn, centralt beliggende i Galtür, har gennemgået en renovering, der smukt sammenfletter det traditionelle med det moderne.

Fordele ved Hotel Fluchthorn:

 • Morgenbuffet: Start dagen med en god morgenbuffet, der forbereder dig til dagens eventyr på pisterne.
 • Aktiviteter for børn: Familiens små kan tage med på skisafarien, et initiativ fra skiskolen, der sikrer, at de små også har det sjovt.
 • Wellness: Efter en lang dag på ski, kan man slappe af i hotellets sauna eller dampbad.
 • Spisning og underholdning: Den elegant indrettede restaurant byder på en kulinarisk fest. Efter middagen er der mulighed for at slappe af med en kop kaffe i baren eller besøge Hubers Dance bar for lidt afterski.

Hotel Almhof Galtür

Hotel Almhof Galtür
De 8 bedste hoteller i Galtür, Østrig

Hotel almhof galtür giver dig en sand ski-in, ski-out oplevelse med et strejf af tyrolsk charme.

Fordele ved Hotel Almhof:

 • Beliggenhed: Med deres ski-in, ski-out kan gæster her let komme fra hotellet til pisterne og omvendt. Desuden kan man tage en øl på den store udendørs terrasse, mens solen går ned.
 • Gastronomi: Da hotellets ejer også er den residente chef, kan man forvente et udvalg af retter fra Tyrol.
 • Indkvartering: Værelserne, dekoreret i autentisk alpin stil, har balkon, hvorfra man kan nyde udsigten over Silvretta-bjergene.
 • Wellness: Med et 600m² stort spa- og wellnessområde, som byder på panoramaudsigt, indendørs pool og fitnessrum, er der rigelig mulighed for afslapning eller strække kroppen ud efter dagens aktiviteter.

Hotel Büntali

Hotel Rössle, Galtür
De 8 bedste hoteller i Galtür, Østrig

Hotel büntali ligger centralt i Galtür og er stolt deres traditionelle østrigske indretning.

Fordele ved Hotel Büntali:

 • Variabilitet i værelser: Her kan man vælge mellem forskellige værelsesstørrelser, hvor de største kan rumme op til 4 personer.
 • For børnene: Et særligt legerum er lavet til at underholde børnene under skiferien.
 • Wellness: For dem, der søger en afslappende pause, byder wellnessafdelingen på faciliteter som sauna og tyrkisk bad.
 • Maden: Start dagen med en inkluderet morgenmad, og efter en dag i skiene, kan man slappe af med en forfriskende drink i hotellets bar.

VAYA Residence Galtür

VAYA Residence Galtür
De 8 bedste hoteller i Galtür, Østrig

Galtür er kendt for deres imponerende natur, pister af verdensklasse og østrigsk charme. Midt i dette alpine område ligger VAYA Residence Galtür – et moderne lejlighedskompleks, der gør alt for at gøre din skiferie bliver i luksus omgivelser.

Fordele ved VAYA Residence Galtür:

 • Fantastisk beliggenhed: Selvom komplekset er roligt og fredeligt beliggende i Galtür, giver det hurtig adgang til det mere kendte skiområde Ischgl. Lifterne i Ischgl er kun 9 kilometer væk, mens Galtürs lifter er blot 2,5 km fra komplekset. Og med skibussen, der stopper tæt ved, er transporten super nem.
 • Komfortabel indkvartering: Med 1, 2 eller 3 soveværelses lejligheder, er der noget for enhver gruppestørrelse. Hver lejlighed har en stue og et fuldt udstyret køkken, perfekt til aftenerne, hvor du ønsker selv at lave mad og slappe af. Ikke at glemme, den betagende udsigter fra altanen eller terrassen, som hver lejlighed har.
 • Wellness og afslapning: Efter en god dag på pisterne, hvad er så bedre end at slappe af og forkæle sig selv? VAYA Residence Galtür forstår dette behov og har derfor en wellness-afdeling, der inkluderer et tyrkisk bad og sauna. Her kan du slappe helt af og genoplade til den kommende dag.
 • Hyggelige aftener: Komplekset har sin egen bar, hvor du kan nyde en forfriskende drink, et glas vin eller en kølig øl, alt imens du får snakket dagens oplevelser igennem med familie eller venner.

Læs mere om: Skiferie i Galtür

Jesper S.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

sep 27 2023

Guide: Færger til Norge – Perfekt til skiferien

Norge er fantastisk på mange måder, men særligt familier og større grupper elsker...
sep 27 2023

Guide: Færger til Sverige

Når du planlægger en skiferie til Sverige, er færgen ofte det skridt på turen, når bilen...
sep 25 2023

Guide – Færge til Tyskland: Mere tid til hygge

At tage en færge til Tyskland er den ideelle måde at starte din rejse på, hvad enten det...
sep 25 2023

Hvad koster broen til Sverige?

Øresundsbroen forbinder Danmark og Sverige og er en vital forbindelse for mange...
De 15 bedste skimærker Her finder du alle typer af ski
jun 08 2023

De 15 bedste skimærker: Her finder du alle typer af ski

De bedste skimærker er afgørende for enhver skiløber, der ønsker at have en fantastisk...
Guide Sådan vælger du all-mountain ski
jun 08 2023

Guide: Sådan vælger du all-mountain ski

At vælge de rigtige all-mountain ski kan være en udfordring, men denne guide vil hjælpe...
De 10 bedste destinationer til en skiferie i juleferien
jun 08 2023

De 10 bedste destinationer til en skiferie i juleferien

Når vinteren og juleferien nærmer sig, begynder mange at drømme om en fantastisk...
Oversigt over forskellige skisæson arbejde jobs
jun 08 2023

Oversigt over forskellige skisæson arbejde / jobs

Sæsonarbejde i skiområderne er både en spændende og belønnende oplevelse for dem, der...
Skiferie for begyndere En komplet guide
jun 08 2023

Skiferie for begyndere: En komplet guide

Velkommen til vores ski for begyndere-guide. Her vil vi give dig alle de nødvendige...
De 11 bedste destinationer for sommerski i Europa
jun 08 2023

De 11 bedste destinationer for sommerski i Europa

Når vinteren er ovre, og sneen smelter, kan det være svært at forestille sig, at...
De 15 bedste familievenlige skisportssteder i Europa
jun 08 2023

De 15 bedste familievenlige skisportssteder i Europa

Der er ikke noget bedre end at tilbringe kvalitetstid med familien på en uforglemmelig...
Hvad er et freestyle park snowboard
jun 08 2023

Hvad er et freestyle park snowboard?

Et freestyle park snowboard er en type snowboard, der er specielt designet til at udføre...
De 20 bedste freeride snowboards Find dit perfekte match
jun 08 2023

De 20 bedste freeride snowboards: Find dit perfekte match

Freeride snowboarding er en populær og udfordrende sportsgren, der får adrenalinen til...
De 10 bedste skisportssteder til en uforglemmelig tøsetur
jun 08 2023

De 10 bedste skisportssteder til en uforglemmelig tøsetur

Intet er bedre end en vellykket tøsetur, hvor venskaber styrkes og minder skabes. I...
De 13 bedste skisportssteder i Østrig
jun 07 2023

De 13 bedste skisportssteder i Østrig

Østrig er et af de bedste lande i Europa for skiløb og snowboarding, og landet tilbyder...
Heliskiing Oplev de bedste skisportssteder med heliski
jun 07 2023

Heliskiing: Oplev de bedste skisportssteder med heliski

Heliskiing er en unik og uforglemmelig oplevelse for alle ski- og snowboardentusiaster....
24 Bedste skitøj mærker Guide over de førende brands
jun 07 2023

24 Bedste skitøj mærker: Guide over de førende brands

Bedste skitøj mærker: Guide over de førende mærker i branchen Når vinteren nærmer sig,...
All Mountain Ski Guide til bjergets mest alsidige skitype
jun 07 2023

All Mountain Ski: Guide til bjergets mest alsidige skitype

All mountain ski er en populær type ski, der er designet til at kunne klare forskellige...
Den ultimative guide til de freeride ski
jun 07 2023

Den ultimative guide til freeride ski

Freeride ski er blevet en populær disciplin indenfor skisporten, der kombinerer...
De 9 bedste skisportssteder i Sverige
jun 07 2023

De 9 bedste skisportssteder i Sverige

Sverige er et sandt paradis for skiløbere og snowboardere med sin bred vifte af...