Skiferie til Goldegg

Skiferie til Goldegg

Goldegg er et meget lille område som er i ægte østrigsk stil.

Det er et område som er familievenligt og det er et begynderområde som ikke ligger langt fra Salzburger. Det et et billigere alternativ til en skiferie i Ski Amade området, og derfra kan der tages skibusser eller man kan tage sin bil til de andre områder.

Der er kun 5 km pister og 3 lifter hvor den ene er en børne lift. Der er skiskole her det er dog begrænset hvor meget man kan udfolde sig kun i Goldegg, men i Salzburger SportWelt har man hele 120 pister og 45 lifter. Wagrain er en del af området som mange danskere tager til hvert år. Sæsonen i området går fra 20 december til 21 marts.

Man skal tage hertil hvis man vil bo rigtigt billigt og gerne vil stå op det tidligere for at tage skibussen så man kan komme over til de større områder, afterski skal man lede længe efter i Goldegg, men man kan tage til Wagrain der er der gang i den.

De 9 områder der ligger i Salzburger SportweltEben, Filzmoos, Flachau, Flachauwinkl-Kleinarl, Goldegg, Radstadt-Altenmarkt, St. Jöhann Pongau, Wagrain og Zauchensee-Flachauwinkl.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Goldegg

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Goldegg optimized
Goldegg3 optimized
Goldegg1 optimized
Goldegg2 optimized

Priserne i Goldegg

ski

Pris på Liftkort "Ski Amadé"

Som familie på 4, kan man hurtigt spare op til 80 euro ved at bestille online i god tid.

6 dages liftkort koster 2.570 DKK for en voksen.

6 dages liftkort koster 1.995 DKK for et barn født mellem 2004-2007

6 dages liftkort koster 1.290 DKK for et barn født mellem 2008-2017

Man kan bestille på skiamade.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for en voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for en voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan leje det her skiset.dk.

food

Restauranter

Der ligger lidt mellem restauranterne ved Goldegg området, men der er SeeAlm, Posauner’s Kaffee, Hochleitenalm, Bräustüberl Schwarzach også er der nogle hoteller.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Goldegg, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

Booking
hotels.com logo
agoda
Video fra Goldegg
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

FAQ – Spørgsmål til Goldegg

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvorfor vælger man Goldegg?

Det gør man hvis man gerne vil bo billigt og ikke har et problem med at bruge 10-15 minutter i skibussen fra morgenstunden til at komme til St. Johann, Wagrain eller Flachau.

Hvilke lufthavne er tættest på Goldegg?
  • Salzburg, 71 km – 50 minutter
  • Innsbruck, 178 km – 2 timer og 45 minutter
  • München, 238 km – 2.5 time ca.
Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Goldegg
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam