Skiferie til Graukogel

Skiferie til Graukogel

Graukogel som er en del af Bad Gastein ligger på den modsatte side af Schlossalm, og det er ikke mange der besøger Graukogel frem for Schlossalm.

Skiferie til Graukogel, kan købes hos: Skilink, Slopestar, Højmark, Alltime Travel, Thinggaard, Skiferie.dk, Snowtrex, Sunweb, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Bad Gastein: First Descent, Intersport Rent

Skiskole i Bad Gastein: CheckYeti

Det er et mindre område, men der er super fed udsigt udover byen Bad Gastein. Der er variation af pisterne, der er er noget dig om du er ny på ski eller en erfaren skiløber.

Grunden til at der ikke er så mange der tager der til er at området ikke er koblet sammen med nogle af de andre områder i Gastein.

Der er mange der tager her til for blot at hike, fordi udsigten er så unik som den er.

Gastein er 6 skiområder der er  ikke ligger ret langt fra hinanden, de 6 områder er Sportgastein, Graukogel, Bad Gastein, Bad Hofgastein, Schlossalm og Dorfgastein.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Graukogel

pister 3 grøn

Grønne pister