Skiferie til Hinterglemm

Skiferie til Hinterglemm

Hinterglemm som er en by i Østrig er en den af Skicircus og Saalbach området. Saalbach som de fleste danskere kender ligger ikke mere end 5 km fra Hinterglemm, områder bliver tit kald Saalbach Hinterglemm.

Skiferie til Hinterglemm, kan købes hos: Thinggaard, Skiferie.dk, Sunweb, Alltime Travel, Højmark, Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Hinterglemm: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Hinterglemm: CheckYeti

Hinterglemm som sammen med Saalbach, Fieberbrunn og Leogang danner rammerne for 270 km pister. Der er 140 km blå, 112 km røde og 18 km sorte, den længstepist er 8 km lang og området går fra 800 – 2100 meters højde. Der er +100 km langrendsspor, der er 70 lifter, så området Skicircus har alt man skal bruge for at få en god skiferie på ski eller snowboard.

Der er massere af gode hoteller og lejligheder som man kan leje sig ind på i byen, flere af dem har swimmingpools, wellness og egne restauranter. Der er flere afterski steder i byen som er super hyggelige.

Når man er i Hinterglemm skal man tage ind til Saalbach hvor man kan komme på vild afterski ved det kendte Hinterhaf Alm, det er vel nok det kendte afterski sted i hele området. Det er måske et af de bedste afterskisteder i hele Østrig.

Læs mere om: Hoteller i Hinterglemm

Liftkortet som man køber hedder ”Ski Alpin Card” det giver adgang til hele 408 km pister, og 121 lifter. Områderne som ikke er nævnt ovenfor er Zell am See og Kaprun ”Kitzsteinhorn”. I Kitzsteinhorn finder man pisten ”Black Mamba” som man erfarne skiløbere gerne vil stå på, den hælder med hele 63%.

Ski Alpin Card, danner rammerne for Fieberbrunn, Hinterglemm, Kaprun, Kitzsteinhorn, Leogang, Saalbach og Zell am See.

Antal pister i Hinterglemm

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Hinterglemm3 optimized
Hinterglemm optimized
Hinterglemm2 optimized
Hinterglemm1 optimized

Priserne i Hinterglemm

ski

Pris på Liftkort "Ski Alpin Card"

6 dages liftkort koster 2.810 DKK for en voksen.

6 dages liftkort koster 2.100 DKK for et barn født mellem 2005-2007.

6 dages liftkort koster 1.400 DKK for et barn født mellem 2008-2017.

Man kan bestille på Alpincard.at.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 760 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 760 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Hinterglemm, via Alpinresorts.

food

Restauranter

Der er massere af gode spisesteder i Hinterglemm, der er blandt andet. Thomsn Restaurant, Heurigenstube, Der Jennerwein, Altitude Grill, Der Schwarzacher, Xandl Stadl Gmbh og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Hinterglemm, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Thinggaard normal
Skiferie.dk
Sunweb normal
dansk bilferie logo
Hoejmark Rejser
agoda
Booking.com logo
hotels.com logo
snowtrex normall
Video fra Hinterglemm
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

FAQ – Spørgsmål til Hinterglemm

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er godt ved Hinterglemm?

Det er at tager man B1 og B2 liften op for begyndere, start med B1, men pisterne i Hinterglemm er mildere end dem du finder i Saalbach – er min erfaring.

Hinterglemm eller Saalbach?

Man bruger ofte Saalbach-Hinterglemm i samme sammenhæng, men det er 2 forskellige byer, som ligger lige op af hinanden. Der er ca. 4 km i mellem, der er lidt mere ro på i Hinterglemm, der er også nogle lidt bedre hoteller, som også er lidt dyre. Der er taxier, så for at komme til Saalbach for afterski, koster ikke ret meget, hvis i er et par personer.

Hvilke lufthavne er tættest på Hinterglemm?
  • Salzburg, 84 km – ca. 1,5 time
  • Innsbruck, 158 km – ca. 2,5 time
  • München, 191 km – ca. 3 timer
Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Hinterglemm
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam