De 7 bedste restauranter i Ischgl
Jesper S.
on december 18, 2022

Det er mindre end et århundrede siden, at den lille landsby Ischgl tæt på den schweiziske grænse udelukkende levede af landbruget. Indtil da var indbyggerne i denne landsby så fattige, at de knap nok kunne tage sig af deres børn. De plejede at sende dem til Tyskland for at arbejde til gengæld for blot at få mad og ophold.

Hvem kunne vide, at denne lille landsby ville blive så populær, at den ville være blandt de bedste destinationer for vintersport i Alperne?

Nå, men det skete faktisk. Efter Anden Verdenskrig gjorde væksten i turismen i Ischgl, at byen blev overraskende populær blandt besøgende fra hele Europa. Ved at tilbyde topmoderne lifte og fremragende pister og samtidig bevare sin oprindelige charme er et af de mest iøjnefaldende aspekter ved Ischgl. Desuden kan dette skisportsted byde på store begivenheder, underholdning, luksuriøse kurbade og god mad. 

Bedste restauranter i Ischgl

Ischgl har fået en af de bedste samlinger af restauranter i alperne. De fleste af de råvarer, der serveres i Ischgl, kommer fra lokale gårde, da befolkningen er stolte af produkternes kvalitet og ønsker at vise den frem for de besøgende. Her er en liste over de bedste restauranter i Ischgl, som du skal prøve under en skiferie i Ischgl.

Alpenhaus – Mountain VIP Club

Når du kommer frisk fra pisterne i Ischgl, skal du tage til restauranten Alpenhaus for at få en oplevelse i høj klasse. Deres smukke VIP-lounge har alt det private med en forfinet atmosfære og sofistikeret service.

På den anden side byder den afslappende solterrasse på fremragende mad i en fantastisk alpin aura. Ved en madoplevelse i Alpenhaus vil du blive forkælet med carpaccio af oksekød, pighvarfilet, førsteklasses kogt oksekød med kalvefilet og en sød trio af nougat, chokolade og abrikos.

Restaurant Pardorama – Sky Tree

Leder du efter en betagende menu med de mest åndeløse kulisser i Ischgl? Denne restaurant har det hele. Restaurant Pardorama ligger på Pardatschgrat. Her kan du nyde en luksus varm chokolade og dejlig æblestrudel, mens du ser lifterne bevæge sig op ad bjerget.

Dette sted er et ideelt sted til en pause midt på formiddagen og har en moderne skilodge, hvor du kan nyde solskinnet. Du kan varme dig op i denne smukke atmosfære, inden du tager tilbage på pisterne.

Gourmet Restaurant Stiar

Stiar restaurant, som er en af de bedste fine dineing restauranter i Ischgl, har fået et stjerneomdømme i hele regionen. Restaurantens ekstraordinære køkken trækker på indflydelser langt uden for byens grænser. Stiar restaurantens krydsende menustil byder på enkle østrigske specialiteter såvel som komplekse og moderne internationale retter, mens gourmetkøkkenets standard er høj.

Stiars legendariske vinmenu med vinparring gør den til det bedste valg til en munter og glamourøs middag i løbet af din skiferie.

Wirtshaus Walserstube Paznauner Bauernmuseum

Prøv en mere lokal og traditionel fornøjelse af Ischgl madscene på Wirtshaus Walserstube. Restauranten ligger inde i et gammelt tyrolerhus, der er mere end 400 år gammelt.

At gå tilbage i tiden bliver bare til virkelighed, når du besøger disse hyggelige og varme omgivelser. Den charmerende ejerfamilie af Wirtshaus Walserstube har drevet Wirtshaus Walserstube i generationer og serverer traditionelle østrigske retter. Dette sted er bestemt et besøg eller flere besøg værd under dit ophold i Ischgl.

Lucy Wang

Vil du opleve det japanske gourmetkøkken med et alpint twist? Tag til Lucy Wang’s sushirestaurant i Ischgl. Lucy Wangs fantastiske restaurant i Ischgl ligger på en ekstremt smuk og førsteklasses beliggenhed og har skabt sig et internationalt ry.

Med gondolstationen lige ved siden af restauranten garanterer Lucy Wang et glamourøst måltid til middag med al den kulinariske nydelse, der kendetegner high-end japansk mad. Du må ikke undgå denne herlighed under dit ophold i Ischgl.

Tannenhof

Med de vigtigste ingredienser, som er regionalt og masser af passion, får Tannenhof-kokkene dig til at smage den tyrolske mad med friskheden fra lokale råvarer. De lægger særlig vægt på de vandområder, skovområder og gårde for at skabe en autentisk atmosfære.

På Tannenhof kan du forkæle dig selv med lokale såvel som internationale delikatesser, hvor der lægges stor vægt på regionalitet, og kokkene bruger produkter fra deres egne gårde. Restauranten har også fået tildelt “Tiroler Wirtshauskultur” – mærket for at sikre, at arkitekturen er i overensstemmelse med det omkringliggende område.

Restaurant Nevada

Restaurant Nevada har et eminent ry i egnen. Den bringer dig et fremragende udvalg i deres menukort med lækre, sofistikerede østrigske retter såvel som internationale retter. Du kan tage pizza med hjem fra restauranten for at nyde den i komforten i din skilejlighed.

Men hvis du vælger at besøge restauranten, venter der lækre delikatesser på dig sammen med lyst dagslys og aromatisk kaffe på den varierede morgenbuffet. Der er også afterski, hvor skiløbere og snowboardere mødes for at fejre en god dag på pisterne.

Du kan få det hele i Ischgl

Ischgl har fået et fantastisk ry for sit gourmet- og la carte-køkken. Menuerne, servicen og indretningen i restauranterne er stjerneværdige og har en kombination af forskellige elementer, der giver dig en luksusoplevelse.

Vi har ovenfor noteret de 7 bedste restauranter i Ischgl, der er værd at prøve. Lad os vide, hvilken som er din favorit, når du har oplevet et par af dem alle sammen.

Jesper S.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

Valle d'Aosta
jan 10 2023

Valle d’Aosta – Italiens bedste skiområder

Aosta den mindste region i hele Italien, både målt på størrelse og indbyggere. Men det...
Skiferie betyder skiudstyr
nov 04 2022

Skiferie betyder skiudstyr

Skiferie betyder skiudstyr Måske har du gået med overvejelserne længe. Skal man tage på...
Skiferie i uge 17
okt 22 2022

Skiferie i uge 17

Skiferie i uge 17, absolut sidste uge på ski i sæsonen Skal du have de sidste uge af...
Skiferie i uge 16
okt 22 2022

Skiferie i uge 16

Skiferie i uge 16 en fin afslutning på skisæsonen Der er intet bedre end at nyde en...
Skiferie i uge 15
okt 22 2022

Skiferie i uge 15

Skiferie i uge 15 Skisæsonen nærmer sig sin afslutning, men det betyder ikke, at det...
Skiferie i uge 6
okt 22 2022

Skiferie i uge 6

Godt at vide om skiferie i uge 6 Uge 6 er det perfekte tidspunkt til at tage på skiferie...
Skiferie i uge 14
okt 16 2022

Skiferie i uge 14

Skiferie i uge 14 Nu hvor vinteren endelig er ved at gå på hæld, ser mange mennesker...
Skiferie i uge 13
okt 16 2022

Skiferie i uge 13

Vores bud på en skiferie i uge 13 Der er noget helt specielt ved Avoriaz. Måske er det...
Skiferie i uge 12
okt 16 2022

Skiferie i uge 12

Skiferie i uge 12 Vi har taget et kig på destinationer som passer godt til en skiferie i...
Skiferie i uge 11
okt 15 2022

Skiferie i uge 11

Skiferie i uge 11, alt du skal vide Uge 11, så er vi ved at være i den side uge i marts,...
Skiferie i uge 10
okt 15 2022

Skiferie i uge 10

Den perfekte skiferie i uge 10 Er du i tvivl om du kan tage på skiferie i uge 10, så kan...
Skiferie i uge 9
okt 15 2022

Skiferie i uge 9

Skiferie i uge 9, alt du skal vide Hvis du er på udkig efter en skiferie, der ikke...
Skiferie i uge 5
okt 15 2022

Skiferie i uge 5

Uge 5 måske den perfekte uge til skiferien Ifølge nogle er uge 5 den perfekte uge til at...
Skiferie i uge 4
okt 15 2022

Skiferie i uge 4

Fordele ved at tage på skiferie i uge 4 En af de fantastiske ting ved skiløb er, at det...
Skiferie i uge 3
okt 15 2022

Skiferie i uge 3

De bedste skisportssteder til en uge 3 ferie i Europa Det er den tid på året igen. Tid...
Skiferie i uge 2
okt 15 2022

Skiferie i uge 2

Bedste skiområder til skitur i uge 2 Hvis du planlægger en skiferie, og du de bedste...
Skiferie i uge 1
okt 15 2022

Skiferie i uge 1

5 grunde til at tage på skiferie i uge 1 Skisæsonen er over os, og det betyder, at det...
okt 14 2022

Sådan vælger du den perfekte skijakke

Sådan vælger du den perfekte skijakke Vintersæsonen nærmer sig, og det er tid til at...
Skiferie i uge 52
aug 15 2022

Skiferie i uge 52

Skiferie i uge 52 / Nytår En skiferie er den perfekte måde at fejre nytåret på. Der er...
Skiferie i uge 51
aug 15 2022

Skiferie i uge 51 / Julen

Skiferie i uge 51 / Juleferien En skiferie er den perfekte måde at fejre julen på. Der...