Skiferie til Kappl

Skiferie til Kappl

Kappl er det billige alternativ til Ischgl som også ligger i Paznaundalen. De 2 områder ligger 10 km fra hinanden.

Køber man liftkortet ”Silvretta liftkortet” så har man også adgang til Ischgl. For Kappl området giver man 214 euro for 6 dage og ”Silvretta” koster 307,5 euro for 6 dage.

Skiferie til Kappl, kan købes hos: Sunweb, Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Kappl: Alpinresorts, Intersport Rent

Priserne på restauranter og hoteller er langt billigere end Ischgl, så tager man på skiferie for at stå på ski og ikke for den vilde afterski, så kan kappl være stedet man skal tage til.

Kappl er et super godt familiested hvor området byder på 42 km pister med 10 lifter der til. Området kommer op i 2700 meters højde. Der er 6 restauranter / afterski steder på bjerget. Der er ”Albitt Funpark” som er en funpark til begyndere og nye freestylere. Der er et park kickers og rails og boxes. Der er også fine muligheder for at komme ud på offpist i Kappl området.

Læs mere om: Hoteller i Kappl

”Sunny Mountain Erlebnispark” er et sted hvor børn kan hygge sig helt vildt på deres ski, der er tunnler, en skikarrusel, der er træ figure, der er små udfordringer, der er det hele og det er også her skiskolerne vil tage børn med hen.

Der er en 6 km lang kælkebane som også har åben om aftenen, der er massere af hiking ruter. Man kan leje fatbikes og cykle i sne.

Silvretta regionen samler Galtür, Ischgl, Kappl og See. Dette giver dig liftkortet ”Silvretta ski pass” hele området ligger i Paznauntal dalen.

Det højeste punkt på liftkortet er 2872 meters højde og det laveste er i 1175 meters højde. Der er omkring 150 km pister, der er ca 65 lifter, der er 4 funparker, hvor de 2 største er i Ischgl. Der er flere børneområder hvor de små kan blive bedre på ski sammen med andre på deres størrelse til en fornuftig pris af skiskoler.

Der er flere kælkebaner i området som børnene finder sjove, der er aftenskiløb i Galtür og See en gang om ugen. Er man til afterski og det gerne skal gå lidt hurtigt så skal man tage til Ischgl.

72 km blå, 219 km rød, 74 km sort.

Antal pister i Kappl

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Kappl optimized
Kappl5 optimized
Kappl4 optimized
Kappl2 optimized

Priserne i Kappl

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2350 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Silvretta Ski Pass”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos kappl.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Kappl, via Alpinresorts.