Skiferie til Hochoetz – Kühtai

Hochoetz – Kühtai er et skiområde der ligger i starten af Ötztal dalen. Områder er super fint og byder på 87 km pister med 25 lifter dertil, det er et skiområde som er perfekt til familier med børn.

Det forlyder sig at området i gennemsnit har 64 dage med sol i løbet af en skisæson. Der er ”WIDI’S Fun park” som har nogle mindre hop, rails, flat boxes. Skal man i en kæmpe park så tag til Sölden i ”47 Area”

For børnene er der ”Widi’s kids club” som er et område hvor de små børn kan lære at stå på ski. Også er der ”Indoor kindergarten” hvor man kan få passet sine børn, hvis ikke de vil på ski.

Ötztal Super Skipass” er et større skiområde i Østrig som danner rammerne for 3 større områder og 3 mindre skiområder. Det vil sige 6 skiområder, 2 steder hvor der er gletsjer ski. De 3 større skiområder er Sölden, Obergurgl-Hochgurl og Hochoetz-Kühtai. De 3 små områder er Vent, Gries og Niederthai.

Der er omkring 350 km pister, 85 lifter i områderne. 143 km langrendsspor.

Der er flere kælkebaner, der er skøjtebane, der er wellness og swimmingpools/vandland ”Freizeit Arena Sölden” og ”Aqua Dome”, det er mulige at komme på kanefart eller is klatring. Der er også flere hiking ruter.

Fitnesscenter ligger i ”Aqua Dome”, Der er indendørs tennisbane i ”Freizeit Arena”, Bowlingbane i Längenfeld og der er go-cart bane, golfsimulator og et indendørs golfcenter på over 700m2.

Der kører selvfølgelig skibusser rundt i hele området, så det er nemt at komme fra sted til sted.

Antal pister i Hochoetz – Kühtai

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Kuehtai3 optimized
Kuehtai optimized
Kuehtai2 optimized
Kuehtai1 optimized

Priserne i Hochoetz – Kühtai

ski

Pris på Liftkort "Ötztal Super Skipass"

6 dages liftkort koster 2.590 DKK for en voksen.

6 dages liftkort koster 2.080 DKK for et barn født mellem 2004-2008

6 dages liftkort koster 1.420 DKK for et barn født mellem 2009-2015

Spar op til 22% ved at bestille minimum 5 dage før i kommer.

Man kan bestille og se priser på oetztal.com. Vi har taget priserne for online køb i hovedsæsonen. Men læs lige mere herinde så i ikke bliver chokeret eller overrasket.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Kühtai, via Alpinresorts.

food

Restauranter

Der flere gode spisesteder i Kühtai, der er blandt andet. Kühtaier Dorfstadl, Drei-Seen-Hütte, Graf-Ferdinand-Haus og en del flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Otztal Hochoetz – Kühtai, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

snowtrex normall
agoda
Booking
hotels.com logo
Video fra Kühtai
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

FAQ – Spørgsmål til Kühtai

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Kühtai?

Det er at Kühtai ligger i 2017 meters højde, og er det højeste skisportssted i Østrig. Der er mange godt gide spisesteder og afterskisteder. Der er aftenskiløb 2 gange om ugen, inden for terræn – så er her noget for alle uanset niveau – dog er de fleste pister røde. Så må vi heller ikke glemme at området typisk er åbent fra november til starten af maj.

Hvilke lufthavne er tættest på Kühtai?
  • Innsbruck, 35 km – ca. 40 minutter
  • Salzburg, 214 – ca. 2.5 time
  • München 238 – ca. 2.5 time
Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Kühtai
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam